Hem > Forum > Ensamhet > Ensamhet?…jo det känner man till väl

Ensamhet?…jo det känner man till väl

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag är säker på att dom flesta håller med om att 2020 vart ett riktigt jobbigt år. Och tråkigt nog så känns det inte som att det håller på att bli bättre. Och om mindre än 2 månader är vi inne på 2021. Har jag något att se framemot? Har jag nån känsla om att det kommer bli bättre? För att vara ärlig så har inte dom senaste 15 åren varit bra ens. Inte i närheten utav bra. Haft självmordstankar, självdestruktiva betenden, skurit mig själv men på samma gång sökt efter hjälp.

  38 år, Man, Ensamstående, dragit mig undan från samhället, sjukpensionär på grund av en massa grejer, etc … MEN jag vet att andra har det så mycket svårare än vad jag själv har det.

  Men ärligt sagt så har jag tänkt i många år att ge upp och avsluta det hela. Är en sån person som är otroligt pratglad och sån som när man träffar ute skulle man aldrig tro ha sådana här problem. Kanske är på både gott och ont att inte folk märker av det. Dock, vem skulle märka eller bry sig? Man har ju inga vänner eller liknande som ens skulle börja fundera på ”hmm det är något som inte stämmer här”.

  Och nu är det dags för dom där dagarna då alla går runt och lyckliga och får massa bjudningar och har det trevligt medans jag tänker usch….nu kommer den där ensamma tiden på året då folk alltid iaf brukar ha EN person minst sagt. Medans mitt tanke är att avsluta det hela innan man hinner in i den perioden.

  Förväntar mig inget svar eller något, behövde bara lätta på hjärtat. Önskar er alla lycka till.

  Ge inte upp!

  Men om du är en pratglad person kan du inte försöka skapa kontakter?

  Jag hoppas att du kämpar vidare. Du är inte ensam, jag kan relatera till mycke du skrev om. Detta året har nog varit mitt värsta, och det kommer krävas en hel del att vända om och ställa allt till rätta. Men denna sidan är ett bra stöd på vägen. Att få skriva av sig och sen få uppleva omtanke och få stöd av människor som kan relatera. Vi är starkare än vi tror. Vi behöver nog bara tid. De finns många här som vill hjälpa, jag är en av dom.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.