Hem > Forum > Ensamhet > Ensamhet

Ensamhet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Vissa dagar känner man att man inte är önskad i sitt eget hem.

  Har bonus barn som tycker att det är jobbigt att man finns.

  Vi har två hem och förut så hade vi olika veckor så jag hade mina två ojämn vecka och min kille hade jämn vecka.

  Det tyckte vi att det fungerar väldigt bra.

  Sedan började hans ex att bråka och tyckte att barnen inte skulle vara i huset samtidigt som jag var i huset.

  Vi kunde då bo varannan vecka i bostäderna.  Har ca 2 timmar med bil i mellan.

  Nu kan vi inte hjälpa varandra med varandras barn mina älskar honom och vill väldigt gärna träffa honom.

  Han har ett barn med ADD som han skulle behöva avlastning med eller att jag tar disken efter maten så att han kan fokusera på att sonen kommer i säng ordentligt i tid för att orka komma upp till skolan dagen efter.

  Nu har vi inte den möjligheten att hjälpa varandra så oftast ☹️

  Nu har mina barn lov så då kan vi vara på samma ställe och då berättar hans barn för sin mamma att vi är här som innebär att hon ringer och anser att hon kan bestämma reglerna i vårat hem.

  Är väldigt tacksam för mitt ex har börjat inse att vi inte lägger oss i varandras regler.

  Hans ex ringer och säger att han har lovat att vi inte ska vara här och de har han aldrig lovat och skulle aldrig lova en sådan sak.

  De han har lovat sina barn är att deras rum kommer att vara deras rum.

  Och att de bestämmer över vem som får komma in i deras rum.

  Lika väl som vi bestämmer vem vi vill släppa in i våra hem.

  Vi har känt varandra i väldigt många år men aldrig varit tillsammans tidigare så jag lever ihop med min allra bästa vän som jag har känt längt av mina vänner jag umgås med idag.

  Jag är otroligt tacksam för att han finns i mitt liv när jag har det jobbigt.

  Han ligger på gränsen till och från och gå in i väggen pga av hans arbetstider och att han har sitt barn med ADD som tar väldigt mycket energi för att det är så viktigt med rutiner som han idag förstår tack vare mig som har jobbat inom omsorgen i 12 år.

  Det var också jag som såg alla signaler på att det är något som inte stämmer här behövs en utredning så föräldrarna kan få hjälp.

  Har inte barn och har aldrig haft ett förhållande men jag har läst din tråd. Hoppas det får dig känna dig lite, lite mindre ensam

  Det låter som att du befinner dig i en besvärlig situation. Nu vet jag inte hur länge det här har pågått men den nuvarande situationen är en påfrestning för alla i och med att mycket mer tid spenderas hemma. Det är så lätt hänt att frustration eller missnöje över något i tillvaron går utöver personerna man lever ihop med. Kan det vara så att bonusbarnen egentligen mår dåligt eller är frustrerade över något annat?

  Jag har ett bonusbarn och kan delvis känna igen mig i det där med att ha ett bråkande ex, där det många gånger känns som att man själv hamnar i kläm. Det är ett stort störningsmoment som bidrar till mycket frustration. Det låter väldigt skevt att du inte ska få vara i huset samtidigt som barnen är där. Det låter som att ditt ex skulle behöva reda ut en del saker med sitt ex. Har du försökt prata något med henne själv och förklarat hur du upplever situationen? Det är två olika hushåll med olika regler. Bra att ditt ex verkar förstå det. Det låter dock som att exet ställer till det en del, har ditt ex försökt prata med henne och kanske sätta lite tydligare gränser?

  Det låter som att du och din kille har det väldigt fint ihop. Det är inte lätt för någon i dessa tider, men framförallt inte för de med någon neuropsykiatrisk diagnos (ADD). Som du säger är otroligt viktigt med rutiner. Ni får försöka bevara de så gott det går i den här tillvaron. Ja en utredning skulle nog kunna underlätta mycket. Din kille har ingen möjlighet att gå ner i arbetstid?

  Du beskrev många olika personer i din text, hoppas att jag har tolkat dig rätt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.