Hem > Forum > Ensamhet > Ensamhet

Ensamhet

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Jag är helt ensam i världen. Har inga vänner inga skäktingaf

  Avatar

  Vad jobbigt att du känner dig så ensam… Du kan inte försöka hitta en hobby där du träffar nya människor? Något du kan göra varje vecka och se fram emot?

  Det går att skapa förändring, det gäller bara att du är villig att göra jobbet. Inget kommer att lösa sig av sig självt (det kan jag gå i godo för själv, jag är bra på att skjuta på att ta tag i nödvändiga förändringar).

  Avatar

  Hmm det är verkligen svårt att vara utan släktingar. Jag träffar pojkar och flickor varje dag på jobbet som saknar sina familjer som antingen har dödats eller är kvar i länder långt bort från Sverige. Det känns så övermäktigt och många mår väldigt dåligt.  Men det som är hoppfullt – att det går att skaffa sig bra liv trots att det kanske inte blir som när man har sin familj runt sig.

  Jag vet inte varför du inte har någon familj men jag vill säga dig att det finns hopp om livet och att det du kommer att skratta många dagar även om du saknar din familj.

  Jag är lite nyfiken på varför du inte har din familj här. Har du din familj i ett annat land eller har du inte någon familj alls?

  Jag prenumererar på den här tråden och kommer att läsa den med intresse.

  Avatar

  Vad jobbigt att du känner dig så ensam… Du kan inte försöka hitta en hobby där du träffar nya människor? Något du kan göra varje vecka och se fram emot? Det går att skapa förändring, det gäller bara att du är villig att göra jobbet. Inget kommer att lösa sig av sig självt (det kan jag gå i godo för själv, jag är bra på att skjuta på att ta tag i nödvändiga förändringar).

  Känner sig ensam ? Om man saknar både vänner och släktingar så ÄR man ensam, eller hur?

   

   

  Avatar

  Jag tror jag förstår din ensamhet och det finns inget värre i livet.. alla som ger sina råd, ja de menar väl.. men ingen utom du vet hur det verkligen känns. Ingen utom du vet vilka tankar och känslor du har. Som en tv med trasig fjärrkontroll.. går inte att stänga av. Jag hörde en man säga att han försökte se sina tankar och känslor som sina rådgivare.. men han var presidenten – han beslutar vilka rådgivare han ska lyssna på och som ska påverka hans beslut. Vet inte om det hjälper dig i livet då du känner ensamhet.. men det har hjälpt mig lite att inte ta alla tankar och känslor och nödvändigtvis se dem som sanningen, utan som tankar som dyker upp och ger råd – vissa är goda men andra har man kanske ingen nytta av.. 🙂

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.