Hem > Forum > Ensamhet > Ensamen och ta hand om nån me självmordstankar

Ensamen och ta hand om nån me självmordstankar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Min fästman har självmordstankar och vägrats söka hjälp vilket gör att jag får ta på min allt skit som han säger å gör. När han får sånna tankar då tystnar de inte i skallen för han och han börjar slå sönder saker. Han skulle aldrig skada mig men ibland så känns de som han gör de fasat än han inte vet. Han skadar mig inte på kroppen alltså slår mig å så de gör han inte men jag tror han har börjat påverkar mig i skallen. Och jag känner mig ensamen i den här bördan och ta hand om han när han inte vill ha nån annan hjälp. Vet inte hur jag ska få honom att kunna leva sitt liv igen utan dom där rösterna i skallen. Jag behöver ba hjälp hur jag ska kunna hantera han när han blir så arg och ledsen. De är flera gången jag har fått stoppa han med en snara runt halsen. Och jag kan inte prata med nån om de för han vill inte att nån ska veta.

  jag förstår att detta är en jobbig situation för dig och så hemskt att han har dessa tankar. Det måste vara jätte tungt för dig. Men det jag tänker på är att oavsett om han inte vill att någon skall veta det eller inte så gå och skaffa hjälp till honom i smyg för tänk så händer det honom något jätte allvarligt och sedan kan ni inte rädda honom och då¨kanske du klandrar dig själv för det. Jag tycker du borde skaffa hjälp till honom för han kommer tacka dig en vacker dag oavsett hur hemskt och hur mycket ångest du en mår få så kommer det hjälpa.

  STAY STRONG <3

  FINNS HÄR, DET FINNS MÅNGA SOM ÄLSKAR HONOM OCH DIG. NI KLARAR DETTA!

  Hej!

  Du kan inte ensam ta ansvar för en annan människas psykiska hälsa. Jag lever själv med en självmordsbenägen man, han har dock även vårdkontakter (även om de inte fungerar som de borde).

  Försök få honom att be om hjälp, om inre annat så för din skull, för din psykiska hälsa.

  Försök ta hand om dig själv också!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.