Hem > Forum > Ensamhet > Ensam trots vänner

Ensam trots vänner

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag har några få vänner, och jag är tacksam för det. Men det känns alltid som de egentligen inte vill vara med mig, att de egentligen ogillar mig eller tycker synd om mig. Vet inte hur jag ska göra för att sluta känna så, känner mig så himla ensam och värdelös

  Avatar

  Hej!
  Är det något dina vänner säger eller gör som i sin tur får dig att känna som att de inte vill vara med dig egentligen? Eller är det här något som kommer från din osäkerhet tror du?

  Avatar

  Jag känner igen mig i det. Brottas med samma tankar. När jag tittar tillbaka på mitt liv kan jag se att min osäkerhet och ångest har gjort att jag betett mig märkligt och illa mot andra. Det är också tunga tankar. Då känner jag skam. Jag vill gömma mig. Jag vill inte stöta på någon som sett mig på en snefylla eller så. Eller någon som jag varit dum emot.

  Avatar

  Om du blir inbjuden att umgås och ingen driver med dig konstant så finns det inget att känna sig värdelös för. Då du inte gett något specifikt att utgå ifrån så finns det inte så mycket man kan säga. Om ni varit vänner länge så borde du kunna berätta för dem hur du känner dig. Att du tror att dom tycker synd om dig kan ibland vara en bra sak. Vänner som bryr sig och inte struntar i en. Du kanske saknar något som dom alla har och det gör att du har såna tankar. Värdelös är du inte och du har några vänner. Hoppas det bara är en dålig kort period som du hamnat i. Vänner ska man kunna umgås och prata med just gör att inte vara ensam. Så gör det. Berätta för dom hur du mår.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.