Hem > Forum > Ensamhet > Ensam på arbetsplats utan att bli mobbad

Ensam på arbetsplats utan att bli mobbad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag är egentligen ingen social person. Jag reser bort ensam, för det är bekvämt att jag kan göra vad jag vill och hur jag vill under resan. När jag sitter ensam på ett café i ett främmande land, känner jag mig inte ensam.

  Men när jag sitter med mina kollegor, känner jag mig extremt ensam. Mina kollegor och vår chef, alla är trevliga och jag är accepterad som medarbetare. Ingen mobbning förekommer. Det är god stämning på vår arbetsplats. Men jag känner mig ständigt utanför, särskilt på lunch- och fikarast då man gärna pratar om privat.

  Jag har nog svårt att prata om mig och mitt privatliv ytligt, utan jag har djupa tankar och känslor som jag inte kan visa för andra som jag inte känner mig trygg med.

  Det är nog jag som är udda som inte kan göra som andra gör – berätta om egna barns sjukdom och skolprestationer, klaga om gäster som kommer på besök på helg, diskutera om julmat som man lagar för stort sällskap, skryta vad man har fyndat i Ullared etc. etc.

  Att känner sig ensam när man är omgiven av andra svider extremt…

   

   

  Avatar

  Ja det är ett elände att behöva vara som gruppen hela tiden för att passa in! Jag hade ofta det problemet på i stort sett alla jobb. Känns som en tung sten lyfts från mina axlar sen jag slutade jobba. Det är så skönt att få prata om det man själv vill med dom som man själv valt.Att tvingas vara med folk kan inte trivs med tär väldigt mkt på psyket,iaf för min del.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.