Hem > Forum > Ensamhet > Ensam och värdelös

Ensam och värdelös

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag förlorade min bästa vän för att hennes nya kille avskyr mig, och nu har de börjat sprida runt rykten etc som gjort att de flesta av mina vänner tagit bort mig. Känner mig så ensam och värdelös och jag vill inte finnas. Är 20 år och bor i huvudstaden, och jag ser på sociala medier hur alla går ut och har kul osv och jag sitter mest hemma och försöker att inte må piss. Hur får jag nya vänner? Behöver något hopp i livet.

    Hej! Det är fruktansvärt att du ska behöva gå igenom något sådant. Det jag vill säga är att du inte är värdelös, även om det känns så. Det kanske låter hemskt, men med tanke på vad hon gjorde mot dig hoppas jag att du förstår att du förtjänar bättre vänner. Jag vet allt för väl om hur det känns att inte vilja finnas, men tro mig det kommer gå över och du kommer må bra igen. Det här definierar inte dig, det här reflekterar inte vem du är, det reflekterar vem hon är. Jag önskar verkligen att jag kunde göra något mer för dig, men jag tyckte bara att du behöver höra att du är värdefull.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.