Hem > Forum > Ensamhet > Ensam och helt jävla värdelös

Ensam och helt jävla värdelös

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Asså ingen vill vara mig vän verkar det som och dom vännerna jag väl har är bara elaka mot mig. Vågar ej slänga dom eftersom då blir jag helt jävla ensam. Har min pojkvän , men det känns konstigt att bara ha en vän, och det är ens kille. Dels är det fyra jobbigt att han har extremt många vänner och då känner jag mig dum som knappt har tre vänner.. ingen gillar mig och jag är helt ensam. Sen så uppfyller jag verkligen inte min mammas krav , har inte gjort det sen jag var liten. Hon klagar på precis allting och ska ge mig skulden för precis allting. Ink mina syskons val. Är verkligen hatad i lin familj och mitt mående blir knappast bättre pågrund av det.

  Hej! Du är inte ensam! <3

  vänner ska aldrig vara Elaka utan de ska ställa upp för varandra i vått och tort!

  Vill bara skicka en virutuell kram och säga att du är inte ensam <3

  Trådstartaren

  Hej! Du är inte ensam! <3 vänner ska aldrig vara Elaka utan de ska ställa upp för varandra i vått och tort! Vill bara skicka en virutuell kram och säga att du är inte ensam <3

  tack så mycket <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.