Hem > Forum > Ensamhet > Ensam o hopplös

Ensam o hopplös

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej jag är en kille på 27år. Känner mig ganska ensam då alla vänner jag haft, har slutat med att jag är boven i allt. Alla mina barndomskompisar har vänt mig i ryggen ett antal X gånger , slutade med att jag inte pratar med dom idag.  Min bästa vän o min ända vän tog sitt liv för 5år sen o sen dess har jag försökt hitta ett gäng vänner jag kan umgås med o göra det alla gör. Umgås , festa , bio o annat roligt.

  Jag hittar inga svar o vet inte hur man hittar kompisar. Vart ska man leta vart hittar man personer man kan umgås med bio o annat roligt som har samma tankesätt som mig. Jag vet inte riktigt vad jag vill leva för, Känns som allt är hopplöst, Känns som att jag inte hittar någon väg in i något. allt jag gör är jag kass på. Jag fördriver min tid med  Data o spel o försöker hitta min väg via Streaming platformen: Twitch.   Men även där hittar jag ingen riktig  framgång.  Jag sitter hemma dag o ut o dag in. alla gör något på helgerna jag gör inget. Ingen som Smsar eller ringer mig.  Det känns som man är inget , man är skam för allt o alla.

  Jag säger till mig själv varje dag att Streaming är allt du har just nu, försöker inbilla mig att det är dåliga år o att nästa blir nog bättre.  Men så äre inte har levt i ensamhet sedan min bästa vän tog sitt liv just nu sitter jag är där o tänker på honom. Ahh jag har inte så mycket mer o berätta.

  Avatar

  Hej. Att förlora en nära vän på det sättet måste vara bland det svåraste en människa kan genomgå 🙁 Det är väldigt tragiskt att det hände. Det är inte alls konstigt att det har lamslagit dig.

  Att dina barndomskompisar inte längre är en del av ditt liv behöver nödvändigtvis inte bero bara på dig. Man växer upp, och växer ifrån varandra. Vissa kan inte alltid avsluta saker och ting på ett bra sätt, och det är synd. Men du är ung ännu, och har många år framför dig. Du har en väldigt bra poäng när du säger att det kanske bara är dåliga år just nu. Det kan mycket väl vara så att det här bara är tillfälligt. Du har haft vänner, du vet vad du vill göra med dina vänner. Det låter i mina öron som att du vet vad du vill, och det är en bra början. Har du haft kontakt med någon psykolog eller terapi av något slag sedan din vän gick bort? Du har sorg att bearbeta, och det kräver stöd!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.