Hem > Forum > Ensamhet > Ensam i rymden

Ensam i rymden

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Ensam, jobbar svart ,ekonomiskt utnyttjad,Har ” Friends with benefits” snigel, främmande i landet jante, bor i svarthyr. Håller på att ge upp, känner värdelös, döda föräldrar, inga släktingar, och livet has no goddamn mercy, Har ingen lust att leva “who gives a shit”

  Nu kommer till de positiva: studerar teknik, har plan, ambitiös, går på kyrkan fast är svinatist, inte ful, frisk, drogerfri,

   

   

  Avatar

  Ensam, jobbar svart ,ekonomiskt utnyttjad,Har ” Friends with benefits” snigel, främmande i landet jante, bor i svarthyr. Håller på att ge upp, känner värdelös, döda föräldrar, inga släktingar, och livet has no goddamn mercy, Har ingen lust att leva ”who gives a shit” Nu kommer till de positiva: studerar teknik, har plan, ambitiös, går på kyrkan fast är svinatist, inte ful, frisk, drogerfri,

  Nyfiken fråga – hur går det för dig…och vad innebär ekonomiskt utnyttjad i ditt fall?

  Avatar
  Trådstartaren

  Nyfiken fråga – hur går det för dig…och vad innebär ekonomiskt utnyttjad i ditt fall?

  .

  Att jag betalar för sällskap , att jag betalar för någon för att ringa mig på min födelsedag och gratulerar mig med några fejka ord, att jag betalar för kompisar så att de ska vara kompisar , att jag betalar t o m för sex , och sist men inte minst att jag jobbar 6 timmar efter skolan som bilmekaniker för 30 kronor per timme. Vad kallas detta då. Det går som vanligt precis som vanligt.

  Avatar

  Vad menar du med betala i det här fallet?

  Avatar

  Du verkar vara driven ändå och tycker du verkar väldigt stark. Men jag förstår att det känns ensamt utan familj. Har du några vänner? Vad menas med att du betalar för sällskap?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.