Hem > Forum > Ensamhet > Ensam 19 år,

Ensam 19 år,

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag fattar inte hur jag blev ensam, jag är 19 årig tjej, rolig och spontan och vill göra massor med saker men har ingen att glra dessa med. Jag avskyr oärliga människor och där blir ofta en konflikt , jag blir sårad och ledsen nör andra ljuger eller går bakom ryggen, många tycket att det är bara att släppa men jag fixar inte det. Alla reor att jag är tuff men jag ör en könslig människa , jag har hamnat utanför , jag ör normal men mår skit av allt detta och finner ingen väg tillbaka till någon vän , jag älskar att sjunga och göra galna tonårssaker men har ju ingen agg glra det med. Ska det vara så hör, blir så ledsen. Kram från en vanlig tonåring med i ovanligt  liv

  Avatar

  hmm vad jag känner igen mig i din beskrivning.Jag har oxå gråtit många tårar över min ensamhet i mina tonår.

  Nu har jag facit – och den säger att vänner kommer att finnas i din väg som gillar sådana som dig och mig,  galenskapen består – åtminstone hos mig.

  För min del började jag få när jag började jobba och göra saker som intressera mig mycket, vad tror du krävs för att din situation ska ändras?

  Funderar på om du flyttat mycket eller bott på samma ställe i hela ditt liv?

  Du beskrev precis mitt liv i din text.. Är 19år och har inte en enda vän.. Känner mig otroligt ensam o tycker nästan det är pinsamt att jag inte har nån vän..:( Vill bara att någon ska känna en längtan till o umgås med mig.. Inte ett tvång:(

  Till alla er i denna tråd som känner er ensamma, I volunteer as tribute för nya vänner

  Till alla er i denna tråd som känner er ensamma, I volunteer as tribute för nya vänner

  Utmärkt ide vi behöver många som pratar med varandra här!

  Bästa kontakt får du genom att skriva svar på inlägg som saknar svar. Gå in och titta på de olika rubrikerna så hittar du massor av inlägg som skrivs av ensamma som inte fått några svar. Lycka till!

  Vill bara påminna om användarvillkoren för forumet inte tillåter att man byter telefonnr eller namn här på forumet. Detta för att människors säkerhet – det ska vara fritt att tala om sina liv utan att riskera att det kommer ut utanför forumet. Något som kan vara förödande för personerna och som inte alltid är uppenbart när man mår som sämst.

  Vänliga hälsningar

  MIND moderator

   

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.