Hem > Forum > Ensamhet > Ensam

Ensam

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Jag känner mig ensam och övergiven och jag har inte haft någon i mitt liv på 8 år. Finns det något sätt att på riktigt bli av med ångest för det har jag för mycket av .

  Jag vill inte fortsätta så här och planerar att inom kort avsluta livet om inte ångesten försvinner.

  Kan du i typ fem minuter fokusera på vad du upplever med dina sinnen? Slut ögonen och fokusera på ljud, känselfönimmelser, lukter osv. Ångest handlar enkelt beskrivet att vi är väldigt mycket uppe i våra tankar och är väldigt jag-fokuserade istället för att regelbundet träna oss i att uppmärksamma vad som verkligen händer.

  Känner som du. Finns ingen mening med något när man är ensam.

  Hej!

  Jag har också mått dåligt och känt mig ensam. Det som kraftigt förbättrade mitt psykiska mående var mental träning. Jag har arbetat en hel del med positiva affirmationer. Jag har också hört om andra som blivit bättre av meditation. Efter att jag gjort denna resa är det inte alls lika jobbigt att vara ensam. Jag känner stor mening med livet antingen jag har en partner eller ej. Alla relationer har dessutom blivit mycket mer givande. För mig har dock tillfrisknandet varit en process och det har inte gått över en natt. Styrkekramar från mig till dig😍

  Trådstartaren

  Känner som du. Finns ingen mening med något när man är ensam.

  Du har helt rätt.

  Hej, jag har också mycket ångest över att inte ha nån i mit liv eller familj som de flesta har i min ålder. Känner mig allt för ofta ensam.

  Det som har hjälpt mig är att inse att många känner som mig och är i liknande situationer men att man är dålig på att ta kontakt. Att prata med andra kan verkligen hjälpa. Det finns appar att ladda ner och liknande där du kan få kontakt, det kanske låter osm en klen tröst men det har hjälpt mig. Alltför många går runt och känner på det sättet fast att de tinte behöver vara så. Så att prata med andra, ta kontakt och inse att man inte är ensam om det man känner är mitt tips.

  Avatar

  Bra tips! Go Friendly är en app. Finns det fler som du kan rekommendera, Purple Dumika? <3

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.