Hem > Forum > Ensamhet > E d omöjligt att finna kärleken igen? Äkta å ett ärligt förhållande. 36 år kille

E d omöjligt att finna kärleken igen? Äkta å ett ärligt förhållande. 36 år kille

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej:) Blev glad när jag fann detta forum. En plats för ärlighet känns det som☺️🌟

  Efter att vart i ett längre ”falskt” förhållande i många år.

  Så har jag nu vart singel en stund, och jag märker hur svårt det är att träffa någon ärlig bra tjej, som är sig själv, och jag söker inte någon perfekt tjej utan någon äkta och kärleksfull, och som vet vad ge och ta betyder, och det att man bara kan vara sig själv, utan falskhet.

  Jag har provat olika dejt sidor, och har träffat en del tjejer, men allt är bara fejk, det är falska profiler som folk bygger upp, och sen kommer sanningen fram.. Och för mig så har jag gjort detta utifrån seriositet, vill träffa någon att dela livet med, ” så jag har inte legat runt vill jag ha sagt” utan har nu bara börjat tappa tron..

  Jag är 36 år idag, och har fått Varaktig sjukersättning som det heter, efter att ha jobbat i olika yrken i mitt liv. Har diagnos adhd ”något som inte märks utifrån” men jag bränner ut mig när jag arbetar, och pga samhällets syn på psykisk sjukdom så har jag fått en del ångest problematik, men efter att jag fick sjukersättningen så har jag funnit mig själv och vet mina begränsningar.  Nu när man har Sjukersättning så är det ett helt annat liv, man tillhör liksom inte dom normala längre, så att träffa någon är svårt!. Man tillhör gruppen psyko😅🌟🤗, från att ha arbetat med bra lön. Men jag klagar inte.

  Så jag skriver lite om mig själv, och mina intressen mm, så kanske detta bidrar till något..? Jag bor själv i en Villa ca 15 minuter från stan, Älvsborg. jag är inte blyg av mig, är snäll och omtänksam, (lite för snäll och blåögd har jag hört😂✌🏼) är händig, ser relativt bra ut, ”men jag tycker det har blivit så utseende fixerat idag, så för mig så är inte utseende det viktigaste, det har jag lärt mig” jag hatar att vara ensam och kärlekslös, jag har ordnad ekonomi,  ja bor lite på landet vid skog och sjö, och villa område med butik i närheten. Jag tycker om Hundar, Natur, promenera, nya saker, lugna dagar och kvällar, ta en fika på stan går det också, är ingen party kille, den tiden är förbi, men är ingen nykterist, jag älskar att laga mat och mycket mer..

  Det jag drömmer om är att träffa någon som man kan dela livet med, kärlek, problem, och bilda en framtid ihop med, och som inte är perfekt, utan är sig själv, den perfekta för mig, är hon som är ärlig mot sig själv och mig, och som har en vilja framåt, diagnos eller utan jobb är inte avgörande liksom. Jag vill bara träffa dig som är dig själv, och som vill skapa ett liv ihop.

  jag längtar tills den dagen jag träffar henne. Och den dagen jag kan flytta ihop med ”henne”  som jag vet finns där ute någonstans. Men som sagt.. Det är skitsvårt att träffa någon, när man inte jobbar eller är ute på stan liksom. Och dejtsidor= nej tack. Vet inte vad jag mer skall skriva..🤔🙃

  Hej,

   

  Fastnade för ditt inlägg. Kanske för att jag, lite som du, gett upp hoppet på kärleken. Men till skillnad från dig är jag i ett förhållande.

  Skulle gärna prata mer med dig, men vill se om du fortfarande är aktiv i forumet först.

  Jag är kvinna, 36 år förresten.

   

  Hoppas vi hörs!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.