Hem > Forum > Ensamhet > Det gör för ont, står inte ut mer.

Det gör för ont, står inte ut mer.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • har läst på flera sidor om ensamhet, och det står offta om hur ensamhet faktiskt känns som riktig fysiks smärta… och det e så jävla sant. Jag har så ont i hjärtat nu så att jag tror jag ska dö.. jag vill dö. Ibland önskar jag att jag inte hade något familj. Så jag faktisk kunde ta livet av mig utan att någon nära mig skulle gå söder av sorg. För om jag gör det vet jag att dom kommer gå sönder. Det är nästan värst att jag vet att det är typ 80 år till av dethär. Jag orkar inte jag orkar inte jag fucking orkar inte. Nu gör det ont. Aa vad ska man säga hejdå. Ville ba skriva av mig förmodligen kanska svårt o svara på. Lol det gör sååå ont

    Ursäkta, är det jag som har skrivit tråden eller? 😄 Känner PRECIS likadant! Hade jag inte haft familj och folk omkring mig som förmodligen skulle ta skada av att jag försvann från jorden, så skulle jag nog inte ha något emot att inte existera längre.

    Mår så otroligt jäkla dåligt stundvis och det känns att bli så oftare och oftare ibland. När jag var tonåring så mådde jag så här dåligt så jag övervägde att bara avsluta livet. Då var en gammal pojkvän min räddning. Men nu finns det ingen väg ut då jag har barn. Däremot så mår jag fortfarande sådär dåligt så gott som var tredje månad nu och orkar inte med tanken på att detta ska fortsätta resten av livet. För att nu har jag ändå orkar stå ut i nästan 20 år.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.