Hem > Forum > Ensamhet > De 18 procenten (självkärlek i singelhushåll)

De 18 procenten (självkärlek i singelhushåll)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej!
  För någon månad sedan och efter närmare ett halvår tog mitt coronaförhållande slut. Sorgen är och har varit mycket stor, som är att vänta när kärleken tar slut.
  Så nu är jag här i isolering och pandemi, fast nu med mig själv som enda sällskap. Kontrasten mellan att ha någon annan att dela tillvaron med mot att ha hela tillvaron för sig själv är som mellan silke och sandpapper.
  I jämförelse med min coronapartner är inte jag något vidare sällskap. Tråkig, småfet, svåraktiverad, stökig, osexig, svårkonverserad, lat och inte så härligt spännande att smeka. Ni förstår, det är inte speciellt kul att vara fast med den här filuren som enda sällskap.
  Så, hur gör ni andra drygt 1 799 999 svenskar i singelhushåll för att tåla ert egna sällskap? Finns det några självälskare som kan hjälpa en självbefläckare att starta ett djupare och mer meningsfullt förhållande med sig själv?

  Jag pratar med mig själv.. Kanske dumt, men det gör jag verkligen. Jag spelar oklar musik jag gillar, jag ser om samma film eller serie igen. Jag har aldrig vart ensam och fått stå ut med mig själv, ja jag hatar mig själv. Men det är jag eller monsterna så, jag är trevligare

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.