Hem > Forum > Ensamhet > Chatt

Chatt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Finns det något chattforum som man kan gå in på direkt på chatt som är gratis. Vill inte gå in på självmordschatten . Men ändå en chatt som man håller God ton?

    Bra fråga. Du fick mig att minnas mina mellanstadieår och tidiga tonår då jag tillbringade mycket tid på olika chattsidor. Oftast var det bara ett tidsfördriv, men ibland ledde chattarna till mer långvariga mejlkontakter. Spännande och roligt var det i alla fall. För några år sedan försökte jag hitta en chattsida för seriösa samtal, men det var tyvärr svårt. Antingen så lyckades jag bara inte hitta en sådan chattsida, eller också fanns det ingen kvar. Jag tror tyvärr att många chattar och renodlade diskussionsforum har försvunnit sedan sociala medier blev gigantiskt. Jag följer den här tråden, för precis som du så skulle jag gärna se en seriös chattsida.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.