Hem > Forum > Ensamhet > brevvän?

brevvän?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • häj ni. söker brevän/ner. har svårt för möten irl – jag snubblar på orden, gömmer mig bakom klyschor, flackar med blicken, känner mig inte hörd och börjar längta bort. har svårt för att bygga varaktiga relationer – drar mig undan hellre än att den andra ska behövas dras med mig.

  kan börja skriva att min biologiska ålder är tjugoåtta, och att min mentala utav tvekan är lägre. skulle tippa på att den pendlar mellan sjutton och tjugotvå. till könet man, men bejakar främst mina feminina sidor då jag finner de mer intressanta. har snälla ögon, de är i alla fall vad jag hört. inombords lider jag av kronisk ensamhet, tvivelaktig självbild och ett suktande hjärta – efter vad vet jag ännu inte. försöker döva livets våndor med indie-musik, svåra filmer jag knappt förstår, träna förbaskat hårt, fotografera – helst svart/vitt, ultravåldsamma tv-spel och såklart håkan. men egentligen är jag bara en anspråkslös liten mänska som uppskattar autenticitet och längtar efter ett sammanhang. och öl.

  men om du trots allt detta vill slänga i väg ett brev ihållande vad som helst, stort som smått – gör gärna det. och kön/ålder är ointressant. allt gott.

  [email protected]

  Hej, är trött på att ringa hjälplinjer och aldrig komma fram.

  Om nån känner för att prata med en vanlig kille som blivit sjuk p.g.a utbrändhet och ångest, så skicka ett Mail så kan jag ringa upp om du vill!

  [email protected]

  Jag tror vi har mycket gemensamt. Gillar poetri, Lyssnar på Indie. Lider av ensamhet och vill ha förståelse och sammanhang.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.