Hem > Forum > Ensamhet > Att förlora vänner utan anledning

Att förlora vänner utan anledning

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag är en tjej som är 19 och precis tagit studenten. Jag har alltid haft svårt med det sociala och vänskap så när jag väl fick vänner i gymnasiet så blev jag överlycklig och hade en stor rädsla för att förlora dom. Just nu så sitter jag i en situation där två av dessa vänner aktivt väljer att inte hänga med oss andra och när vi frågar om de vill hänga så säger de ”jag kan inte”. En av dessa två personer som gör detta är den personen som jag känt längst av alla och jag trodde verkligen att vi skulle hålla kontakten efter studenten. En av de vänner jag fortfarande har kvar (typ den ända vännen jag har kvar) har försökt att fråga varför de inte vill hänga med oss längre då hon upptäckt att de även har ljugit för oss när de sagt att de inte kan och istället för att hänga med oss valt att hänga med varandra. Då så har de svarat med ”det behöver inte du veta” eller ”varför ska vi behöva förklara oss för er” ganska otrevligt. Det jag inte fattar är att de väljer att dra in oss som inte gjort dem ett jävla skit i detta och jag fattar inte heller varför de inte vill hänga med oss. Detta gör så att vi alla som blir drabbade känner som om vi gjort något fel och att de hatar oss. Jag trodde verkligen att dessa två personer var annorlunda och att de aldrig skulle göra såhär men nu kan jag inte lita på någon längre. Jag känner mig helt hopplös och undrar varför just detta händer mig hela tiden då jag gått igenom en liknande situation förut. Det känns som om jag kommer att vara ensam i resten av mitt liv och jag känner bara att jag orkar inte mer. Jag vill inte leva mera.

  Hej. Jag vet hur du känner, har förlorat vänner på ungefär liknande sätt som du gjort. Men det är inga riktiga vänner, riktiga vänner finns ju där i vått och i torrt och vänder en inte ryggen på det sätt som dem verkar gjort dig. Du kommer absolut inte att vara ensam resten av livet, det finns äkta och sanna vänner där ute som kommer att behöva just dig som vän 🙂

  Om du vill och känner för det så får du mer än gärna mejla mig

  jag har alltid plats för vänner i mitt liv och älskar att lära känna nya människor och framförallt så dömer jag ingen 🙂

  var rädd om dig, du är viktig <3

  • Detta svar redigerades för 3 veckor sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det strider mot användarvillkoren på Mind Forum
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.