Hem > Forum > Ensamhet > Årkar inte

Årkar inte

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag är en ung tjej som är väldigt tyst av mig. Jag går hela tiden ensam på rasterna. När jag väl hade vänner sa jag bara nej om dem undrade om vi skulle hänga, jag årkade bara inte för att jag mår skit. Andra i min klass håller på att ”skryta” om att dem mår dåligt, alltså går runt och säger de till andra men jag vill liksom inte göra det. Jag behöver någon jag kan prata med för att allt i mitt liv är piss just nu. Årkar inte mer. Jag har haft självmordstankar länge nu och har försökt men jag vågar o lyckas inte. Snälla någon hjälp mig skulle behöva typ något barn 11-14 att prata med

  Jag har en gång i tiden också varit ensam i skolan och inte haft några vänner, så förstår att det känns jobbigt för dig. Du behöver inte säga till någon i skolan att du mår dåligt om du inte vill. Dock tycker jag att du kan prata med en kurator eller psykolog om ditt mående. Det har tystnadsplikt och kan hjälpa dig. Och glöm inte att du väljer att berätta det du känner för. Du ska inte känna nått tvång att berätta något du inte vill.

  Och SNÄLLA!!! Jag ber dig. Ta INTE ditt liv. Det är inte värt det.  Du kom till jorden av en anledning. Du har folk i din närhet som bryr sig om dig och skulle må extremt dåligt om du skulle ta ditt liv. Förstår att du har dom tankarna du har då jag själv varit där, men TRO mig, det leder ingen värt om du väljer att avsluta ditt liv. Det kommer bli STORA konsekvenser för din omgivning. Så stora att det är svårt att förstå.

  Prata med någon istället som kan hjälpa dig

  Avatar

  Om man inte vill ta kontakt med skolans sjuksköterska eller kurator kan du alltid ta kontakt med UMO.

  Bifogar en länk så du kan hitta närmaste mottagning för dig 

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.