Hem > Forum > Ensamhet > Allt är bara så äckligt äckligt

Allt är bara så äckligt äckligt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  inte för att någon skulle läsa. Behöver bara snacka ur mig lite och här är jag.

  Vart börjar jag, jag fattar inte vad det är för fel på mig jag sitter och ligger i sängen och känner att jag kommer dö, på riktigt, antigen KOMMER jag dö eller så dödar jag mig själv när som. Det är så svårt att beskriva känslan, jag har så mycket känslor inför skolan nu. Jag börjar nian, och jag vet inte hur jag ska klara mig igenom det. Min klass är indelat på ett speciellt sätt; killar som ser bra ut, som jag kallar för cykelkillar. De kan vara snälla och så men de är mest, hur ska man förklara. Typ, mot mig beter de sig lite konstigt. Jo jag är en asiat, jag kan vara lite högljudd ibland. Jag försöker verkligen minska det, jag försöker verkligen. Men de kommer alltid med sina förolämpningar och påpekar det hela tiden.

  Inte för att snacka om asiat skämten KAH får hela tiden, men det är väl okej egentligen. Jag är rätt så van så helt ärligt talat tycker jag det är okej. Ärligt talat.

  Okej tillbaks till ämnet, jag kan inte hänga med de för ni ser, de är sånna. Det är inget fel på dem, jag tycker om dem. Men de är sånna ibland.

  Jag kan inte gå till ett tjejgäng, bestående utav 3 tjejer, A, C, J. De är dryga, bitchiga, och jobbiga, men ändå är hela klassen efter de. Speciellt de killarna, säger någon av de tjejerna något kommer hela det gänget hålla med de. Samma sak gäller med hat på människor, hatar de på någon kommer resten hata på den människan också.

  Hänger jag med de andra tjejerna, M, S, K kommer jag bli hatad utav resten av klassen pga det gänget. De har gjort drt förut och de kommer göra de igen, de kommer kalla mig dubbelmoral, för att jag hänger både med de och alla andra i klassen. Plus det skulle ändå inte funka, tro mig. De är snälla och så, de kommer göra allt för att få mig att känna mig bekväm. Men ibland räcker det inte, de är mycket tightare än vad jag är med dem. Så aa.

   

  Är lite nervös inför hela nian också, vi ska ha gymnasieval. Allt sånt, du fattar. Jag är rädd inge gymnasiet, jag vill inte vara ’asiaten som inte har vänner’ när jag klart och tydligt vill ha en ny start. Ni fattar, jag har inga andra vänner. Skojar inte, och om jag har någon så är jag alltid andrahandsvalet. Roligt va? Jag har tappat alla mina vänner som jag har. Kan inte heller skaffa andra. Jag har ingen social ’kontakt’, visst kanske går i några sporter och så men känner redan alla där. Allt är bara så äckligt jag vill bara lägga mig i sängen, domna bort och aldrig vakna igen.

  Jag vill inte vara såhär ensam längre jag vill bara att det ska stoppas.

  Avatar

  Hej.

  Jag känner igen känsla av att allt är äckligt. När jag känner så känns alla människor äckliga och systemet i samhället, men även hur vi behandlar varandra. När jag gick i nian hade jag  några vänner som jag höll mig till. Jag var inte någons första val heller men jag tyckte ändå om dem, vilket var det viktiga för mig. Jag tycker att du ska vara med de du tycker bäst om, men det är så klart bra om du kan vara med alla i klassen. Gymnasie valet är något som jag ångrar lite nu i efterhand. Jag önskar att jag hade valt en annan inriktning. Men det är lätt att tänka så. Men även efter gymnasiet kan du plugga till vad du vill om du ångrar dit val, och eventuellt plugga upp ämnen om du saknar behörighet till något program. Du kan prata med dina föräldrar om det och syv på skolan. Eller om du har några äldre syskon som känner till de gymnasium som finns. När du väl går på gymnasiet har du en chans att träffa nya vänner. Du är fortfarande ung och kan börja med en sport eller någon aktivitet som är för unga.

  Det här med att du är asiat, Jag tänker inte att asiater är högljudda, utan vänliga. Det låter lite omoget att de säger så eller så skämtar de och förstår inte att det kan påverka dig. Jag försöker själv inte tänka så mycket på vad andra tycker om mig för jag vet att det egentligen inte spelar någon roll. Min pojkvän är asiat och jag tycker att det är något attraktivt.

  Jag hoppas att något av det jag har skrivit kan vara till någon hjälpa.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.