Hem > Forum > Ensamhet > 25 och ensam

25 och ensam

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • jag fyller 25 nästa år och dreddar så inför det! Det är inte så att jag inte vill fylla 25 det är mer de att jag trodde saker skulle vara annorlunda tills dess. Jag trodde jag skulle ha vänner eller någon att fira med, jag menar 25 räknas ju som en stor grej, men jag kommer bara sitt hemma själv och må piss. Inga vänner som skulle fira med än, familjen glömde i år så varför skulle de minans nästa år?

  Så jag kommer fylla 25 ensam. ingen kommer bry sig eller ens tänka kring det.

  Alla ”milstolpar” kommer se ut såhär. ingen bryr sig och ensam.

  Jag trodde verkligen saker skulle se annorlunda ut. Jag trodde verkligen jag åtminstone skulle ha en vän, men nej.

  Hoppas jag hinner dö innan dess så jag slipper de.

  Jag lider med dig men vi ensamma får inte ge upp🙏🏻 jag är 43 och den ”enda milstolpen” jag har fixat är barn. Du är fortfarande ung, försök ha ”plattformar” där du träffar människor. Gå med i kör, språkkurs, dans, träning, matlagning eller nåt annat där du träffar människor. Jag kan se för min del att jag haft för få ”plattformar” pga sjukt barn och att jag är multisjuk. Jag försöker förhålla mig till ensamheten men visst kommer det tunga stunder. Stor kram till dig

  Usch inget roligt alls och känner med dig, du är inte ensam. Stor kram

  Trådstartaren

  Yellow Luhylu har autism och har vart mobbat vart jag än vänt mig.. Inte pga autismen, ingen utöver här också sjukvården vet om de, men de är ändå pågrund av den. Är inte redo att folk vet de och folk tycker jag är konstig och blir alltid utefrysen och den som inte få vara med.. Har vart med i föreningar tidigare men alltid slutat likadant så tror de är något fel på mig.

  Kan inte försvara att ha biologiska barn med alla de problemen jag har (dyslexi, dyskalkil, autism, alexetym, allergier, hEDS) för livet har vart ett helvete pga det och är pälsdjurs allergier. Så tror jag alltid kommer vara ensam..
  Kan inte se hur någon skulle älska mig.. är otroligt trasig och aldrig vart någons förstan handsval.

  Tack för tipset ändå!

  Trådstartaren

  indigo honari tack!

  Stor kram till dig fina människa! Du är viktig och du ska duga precis som den unika person som Du är. Min vuxna son var svårt mobbad och jag har fysisk och psykisk ohälsa. Ingen är perfekt❤️ Jag tror på Dig, Du är värdefull! Ta hand om Dig!

  Trådstartaren

  Yellow Luhylu tack. Det är svårt att tro på när alla i kring än behandlar än illa och man inte passar in.. Känner mig så oönskad vart jag än vänder mig och vill bara ha någonstans där jag kan få vara välkomnad. Tror inte den sådan plats finns för mig. Men igen, tack❤️

  Jag förstår dig. En stor kram till dig.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.