Hem > Forum > Ensamhet > 16 år ensam, Autism och hvb-boende

16 år ensam, Autism och hvb-boende

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag är 16 år och är väldigt ensam. Jag har inga vänner och ingen att vända mig till.

  Jag har Högfungerande autism som gör att jag är väldigt blyg runt folk jag inte känner.Antagligen därför jag inte har några vänner… Jag vägrade att gå till skolan under en lång period vilket gjorde att socialen fick rycka in och skicka mig till ett boende.

  Det finns två våningar på boendet, ovanvåningen har boende för 6 personer och nedervåningen är skolan jag går på med ca 20 pers. Skolan har elever från årskurs 4-9 Dom flesta är inte min ålder och jag trivs inte med någon av dom…

  Jag vet inte vad jag vill få ut av det jag har skrivit men jag känner mig så ensam och vill ha någon att prata med.

  Hej!
  Det krossar mitt hjärta att läsa dina känslor och tankar kring ensamhet. Det är länge sedan du skapade ditt inlägg, har saker och ting blivit bättre för din del? Har du hittat någon du kan prata med så du känner dig mindre ensam?

  Svarar antagligen för sent då det gått så lång tid.. men jag förstår hur du känner och tänker att du kanske behöver höra det. Jag har också det folk kallar högfungerande autism (jag säger dock bara autism för tror inte på hög och låg fungerande autism) så jag är också enormt blyg och har inga vänner alls. Jag har aldrig varit på ett boende dock men jag har velat hoppa av skolan det senaste året då det varit för jobbigt. Om du vill prata finns jag här, är 18.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.