Hem > Forum > Diskriminering > Utvecklingstörning

Utvecklingstörning

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Hej jag nyss blivit mor till son som är fosterhems placerad men under graviditeten har jag blivit pressad och smutskastad av en släkting.
  Hon lägger sig i mycket hon ljög för länsstyrelsen att jag har lämnat katter utan tillsyn i flera dagar hon vart på mig i flera år.
  Men nu hon gått för långt jag har dejtat och massa misslyckande relationer så säger till min faster jag knulla runt så jag låter som smutsig mamma. Även min faster anmälde mig och pojkvännen till Socialtjänsten av rasistiska skäl för han är afghan och han själv har en dotter. Jag oroar för barnen att familjen ska ställa till för oss han själv mår dåligt. Min faster bad om kontakt fostermammans men känner inte tillit till även min far varit del aktig i det😣

  Avatar

  Så fruktansvärt att du blir utsatt för det här av en släkting. Låter oerhört otryggt att bli anmäld på det här viset. Förstår också att det skapar oro vad det kan leda till. Orkar du anmäla något tillbaka – t ex för förtal – eller känns det som att du har tillräckligt med att hålla huvudet ovanför vattenytan just nu?

  Värme

  Avatar

  Kan delvis förstå hur jobbigt du har det ..har själv familj och släktnigar.det är svårt…undrar om du har någon du kan lita på som kan hjälpa till ?,någon som inte dömmer dig utan förstår dig och vill hjälpa kanske med en anmälan men även kanske prata och diskutera hur du vill gå vidare då jag antar att du inte vill ha dessa i ditt liv vilket jag vet är jättesvårt ,då jag själv försöker bryta kontalkt med familj och några släktingar för att kunna gå vidare. Tyvärr har jag inte nån bra lösning för dig ,men jag hoppas och håller tummarna för att det finns någon som hjälper dig. Tyvärr har jag ingen anonym mail annars hade jag gett dig den hade du kunnat skriva om du ville .

  All kärlek Hopp  Omtanke till dig

  Elaka människor finns det överallt, tyvärr. Det låter extra jobbigt när det är en person i ens närhet.

  Ta all hjälp du kan och gör din röst hörd. Du förtjänar bättre. Kram

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.