Hem > Forum > Diskriminering > Utvecklingstörning

Utvecklingstörning

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej jag nyss blivit mor till son som är fosterhems placerad men under graviditeten har jag blivit pressad och smutskastad av en släkting.
    Hon lägger sig i mycket hon ljög för länsstyrelsen att jag har lämnat katter utan tillsyn i flera dagar hon vart på mig i flera år.
    Men nu hon gått för långt jag har dejtat och massa misslyckande relationer så säger till min faster jag knulla runt så jag låter som smutsig mamma. Även min faster anmälde mig och pojkvännen till Socialtjänsten av rasistiska skäl för han är afghan och han själv har en dotter. Jag oroar för barnen att familjen ska ställa till för oss han själv mår dåligt. Min faster bad om kontakt fostermammans men känner inte tillit till även min far varit del aktig i det😣

    Så fruktansvärt att du blir utsatt för det här av en släkting. Låter oerhört otryggt att bli anmäld på det här viset. Förstår också att det skapar oro vad det kan leda till. Orkar du anmäla något tillbaka – t ex för förtal – eller känns det som att du har tillräckligt med att hålla huvudet ovanför vattenytan just nu?

    Värme

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.