Hem > Forum > Diskriminering > Orolig för min säkerhet, rädd för att de ska hitta mig

Orolig för min säkerhet, rädd för att de ska hitta mig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • För två år sedan gjorde jag slut med en kille som hade mentalt misshandlat mig i två år. Jag förstod det inte då men jag var inte lycklig. Han hade extrema åsikter och lurade mig att vara delaktig i dem. När vi gjorde slut ringde hans kompisar upp mig för att försäkra sig om att jag inte skulle tjalla om dem, att jag inte skulle berätta vad de höll på med eller vilka det var. Jag lovade att inte säga till någon, jag hade inte heller fått deras riktiga namn för alla i den kretsen hade påhittade namn, även jag. Allt var lugnt och jag lämnades i fred. Jag kämpade de följande månaderna med att komma undan från de tankar jag blivit påtryck med så länge. Får jag gå klädd så här? Får jag prata med mina kompisar igen? Får jag klippa håret, tatuera mig, pierca mig? Till slut vågade jag göra de saker som jag ville, det som hade varit förbjudet i så många år då jag var ihop med honom. Jag var jag igen.

  Men så för några månader sen när jag slutat på mitt jobb stod det ett gäng män vid parkeringen. Jag kände igen dem genast och kunde känna hur mitt hjärta slog allt hårdare. Det var mitt ex vänner från den hemliga kretsen. De hade hittat mig, men hur? De visste inte mitt namn.. Men på något sätt hade de inte bara hittat mig utan också vart jag jobbade. De gick fram mot mig och frågade om jag hade berättat nått för någon. Jag svarade ärligt, det hade jag inte. Jag hade inte vågat berätta för nån, inte min familj och inte heller för min bästa vän. Samtalet vid parkeringen slutade med att de hotade mig och min familj till skada om jag skulle berätta för någon. Sedan gav de sig iväg. Jag vet vad de är kapabla till, under min tid med dem hade en medlem tjallat. Jag vet vad de gör mot människor som tjallar. Jag blev väldigt rädd, men berättade för min närmre kollega som råkat sett det som hände på parkeringen. Vi kom fram till att hon skulle här framöver följa mig till bilen varje dag efter jobbet. Några månader efter detta slutade jag på mitt jobb och har nu flyttat till en annan stad där jag inte känner någon.

  Men jag är fortfarande rädd, kommer de hitta mig igen? Vad kommer de göra? Jag har efter den här händelsen vågat berätta för mina föräldrar och närhet vänner vad som hände under mitt förhållande med mitt ex. Men har inte nämnt något specifikt om gruppen bara att jag blev lurad in i den. Kommer det här lägga bränsle till elden? Kommer detta har förargat gruppen? Kommer de hitta mig i min nya stad? Jag kolalt mig alltid över axeln och vågar knappt gå utanför mitt hus.. Är så rädd. Finns det någon där ute som varit med om liknande som kan ge mig råd? Tacksam för alla svar jag kan få

  Jag har ingen erfarenhet av sådana saker men kanske jag kan hjälpa dig på något sätt ändå..

  Du kan uppsöka kvinnojour för samtal som sker under total sekretess. Detta för att få stöd. Överfallslarm och appar finns för att du ska känna dig tryggare. 

  Med tiden kommer du att blekna för dom. Nya människor kommer och går. Va stark och håll ut. Ge dig själv kärlek och våga lita på att du är trygg där du är.

  Jag sänder dig kramar och kärlek

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.