Hem > Forum > Diskriminering > Opopis åsikt

Opopis åsikt

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Vill starkt påpeka att det Putin gör är fucking jävla fel och han borde få livstidsfängelse i sibirien och landsförvisning samtidigt om det ens går. Lämna Ukraina ifred och betala för all jävla skada du orsakat landet!

  Men här är den opopulär åsikten:

  Det är fel av Riksidrottsförbundet, Svenska skidförbundet och Vasaloppet att förbjuda deltagandet av Belarusare och Ryssar i vintervecka. Att utesluta indevider från ett personligt deltagande, som inte är knutet till ens landslag eller likande, på grund av deras nationalitet är diskriminering!

  Du deltar inte i Vasaloppet för att vinna en cup eller kvalificera sig till något större, du tävlar för att det är kul. Medaljen och placeringen går inte till ett land det går till en indevid, men person. Så hur fan i helvete är det okej att diskriminera dem för att de har ett medborgarskap i de länderna? De med dubbelt medborgarskap då? Svenskbelarusarna och Svenskryssarna då?

   

  Jag förstår att herrlandslaget inte får delta i VM eller om det va EM, Ryssland i ESC och att rysk alkohol tas bort från systembolagets hyllor för det ”går till ryssland” (vill poängtera att belarus fortfarande får delta) men va fan ska man diskriminera individer vars resultat bara är för dem själva och inte för fucking ryssland eller belarus!

  Att förbjuda en person från att delta pågrund av deras nationalitet är vad du än säger diskrimenering! Och fel!

  Yes, fuck Putin, men vad fan har Igor gjort som antagligen skulle komma +100 i loppet?

  Det finns nog flera som skulle hålla med om detta. Jag tycker det låter klokt hur du resonerar. (Men förstår mig inte så mycket på politik, så vill inte säga för mycket.) Om du uttrycker dig på ett diplomatiskt och förnuftigt sätt så behöver du nog inte vara rädd för att uttrycka den åsikten ”i offentligheten” eller med människor i din omgivning. Tänk bara på att det är viktigt att lyssna på de andras åsikter också;)!

  Håller med dig 100%

  Det är helt sjukt vilken hets det har blivit mot allt som är ryskt. Det är som om den gamla kommunistskräcken under kalla kriget i USA. Så fort man säger något som avviker en smula från det smala narrativet blir man stämplad som Putinvän eller landaförrädare.

  Putin är ett svin men folk glömmer att han faktiskt förtrycker ryssar också.

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.