Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Väldigt dåligt mående Dagligen.

Väldigt dåligt mående Dagligen.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Jag har under hela min tid levt med problem i familjen som har orsakat mitt psykiska mående. Förrutom mitt psykiska mående har jag och en fysisk sjukdom som är Diabetes Typ 1. Men det som är värst är de psykiska diagnoserna jag har och har haft i flera år. Dessa är: A-Typisk Autism, Depression, PTSD – Post Traumautisk Stress Syndrom, Ångest, Självskadebeteende – skära mig, Sömnproblem, Nedstämdhet, självmordstankar.

  Många som man pratar med både inom vårdkontakterna och privat personer, förstår inte hur jobbigt det är att kämpa med allt detta dagligen inombords i mig själva och när man söker hjälp så bara de skickar en vidare till alla andra.

  Så nu har mitt mående sjunkit så lågt att jag kämpar dagligen, för att hålla huvudet ovanför vatten ytan – som man säger.

  Jag undrar om det finns någon som, kan ge mig råd och tips hur man kan gå tillväga.

  Plus att jag undrar om någon också känner till någon hjälpchatt som är öppen 24 timmar om dygnet man kan ta kontakt med.

  Jag känner nästan att jag går på de sista varven nu snart med Mitt LIV.

  Jag vill ha HJÄLP.

  Kanbara säga att jag känner likadant. Är dessutom så trött av alla jobbiga tankar och all ångest och gråt. Jobbigt att äta. Svårt att prata med syskon för jag blir bara besviken. Räknas nog inte längre. Vet inte hur jag ska stå ut. Förstår dig!

  Hej,

  Jag rekommenderar 7-Cups. Det är en enorm platform för alla typer av människor med alla typer av problem. Man kan prata med någon precis exakt när som helst via chatt. Man är anonym och det finns ett enormt community där man kan få obegränsat med stöd ❤️ Man får också en individuell ”growth path” där målet varje dag är att göra något, skriva något eller reflektera över något positivt. Du kan ladda ner appen gratis eller använda dig av inloggning via webbsidan. Jag uppmuntrar så många jag kan till att använda 7-Cups för det är verkligen ett underbart stöd till oss alla. Jag hoppas ni får känna ljusning snart. Jag vet precis hur tungt och ont det kan göra att finnas ibland och hur vi kan tappa oss själva i de djupa groparna i vårt inre. Kram!

  Trådstartaren

  Hej igen. Jag vill helst hitta något som bara är på svenska och helst inte i telefon app, utan istället här på datorn. Som också har öppet dygnet runt.

  Trådstartaren

  Hej igen. Inget har blivit bättre från det jag skrev förra gången. Och nu har de flesta vårdkontakterna börjat släppa taget om mig för att det känns som de inte bryr sig längre, så nu börjar de mörka tankarna igen och ännu värre. Så jag undrar åter igen var jag kan få samtals eller chat kontakt med någon stödperson eller liknande 24 timmar om dygnet. Helst på svenska. För jag vet inte längre hur lång tid jag står ut längre innan något extremt händer. Som självskadebeteendet eller självmord!

  Nationella Hjälplinjen Jour: 020-22 00 60 (13-22 alla dagar)

  Mind Självmordslinje Jour: 90101 (dygnet runt alla dagar)

   

   

   

   

   

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.