Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Söker gästbloggare

Söker gästbloggare

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  hej!

  Jag skriver blogg http://www.jagraktuppochner.se med en hel del läsare. Jag söker nu gästbloggare för att få in lite ny luft i bloggen. Inlägget ska handla om psykisk ohälsa, gärna Borderline. Antingen om dig själv eller om du är anhörig!

  Ha en bra dag!

  Avatar

  Hej! “R” heter jag. Jag undrar om du är intresserad av en intervju med mig, jag kräver ingenting av dig, jag vill bara hjälpa till så gott jag kan i kriget mot stigman kring pratet om psykisk ohälsa.

  Jag har Schizoaffektiv syndrom bipolär form. Med personlighetsstörning plus att jag till viss del finns med på den autistiska skalan.

  Diagnos Enligt ICD 10
  F252 Schizoaffektiv syndrom, blandad typ
  Diagnos enligt DSM-5
  295.70 Schizoaffektiv syndrom bipolär form, första episod, i partiell remission

  Jag har levt 25% av mitt liv i tron om att jag var bipolär med personlighetsstörning och nu är det klart vad jag har efter en 14 månader lång utredning och en kontakt med psykvård i 7 år.

  Jag har sedan 9 månader tillbaka i samband med min senaste inläggning (6 veckor) medicinerats med litium och xeplion injektion. Jag har också en del biverkningar som kan vara intressant att höra om från en 21-åring. Den jag tänker på specifikt är att jag har ingen sexlust över huvud taget och har det svårt att bibehålla erektion. Trotts allt har jag en kärleksrelation med en tjej som varit med mig genom den här resan.

  Jag har förlorat jobb, vänner och kärlekar till min sjukdom. Jag har dragit på mig enorma skulder men trotts allt står jag här och delar gärna med mig av vad jag lärt mig.

  Här är en länk till ett inlägg som kanske öppnar ögonen lite mer.
  https://m.facebook.com/story. php?story_fbid= 336887853478743&id= 271807869986742

  Du får höra av dig om du behöver mer information eller om du vill gå igenom med intervjun.

  Mvh Berglinden

  Avatar

  hej! Jag skriver blogg http://www.jagraktuppochner.se med en hel del läsare. Jag söker nu gästbloggare för att få in lite ny luft i bloggen. Inlägget ska handla om psykisk ohälsa, gärna Borderline. Antingen om dig själv eller om du är anhörig! Ha en bra dag!

   

  Jag svarade ovan, glömde citera dig, är ny här i forumet :p

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.