Självmord

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Har värdens bästa familj och dom älskar mig och jag dom. Har gjort försök förut många gånger. Har någon av er testat droger som lung

  Har värdens bästa familj och dom älskar mig och jag dom. Har gjort försök förut många gånger. Har någon av er testat droger som lung

  Hej!

  tror du att du har en depression?

  Och sen kan det  ju vara annat som gör att man vill dö tillexempel mobbning, utanförskap eller nåt helt annat. Bara för att man har en bra familj så finns det ju så mycket annat som kan göra att man mår dåligt.

  Jag är en man som har en svår ryggsjukdom, Spinal Stenos. Man vill inte operera pga att jag är hjärtsjuk och bedöms inte att klara operationen. Jag är beredd att ta den risken att dö pga operationen. Får jag ingen hjälp snart så kommer jag att ta mitt liv ändå.

   

  Tala om för din familj hur du mår. De måste hjälpa dig att få stöd. Lugnande kan vara bra när du mår dåligt, men du måste ta det med en läkare. Börja inte experimentera med droger, det förvärrar bara allt.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.