Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > PTSD, GAD och panikångest

PTSD, GAD och panikångest

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Hej på er, jag kämpar som fan med dessa diagnoser just nu och vill mest höra om det finns någon mer med denna kombination? Livet känns hopplöst just nu och jag känner mig ensam!

    Hejsan jag blev deprimerad när jag var 17 år i dag är jag 29 år och min depression utvecklade GAD med panikångest samt PTSD Även socialångest. Att ha en kombination av olika ångesttillstånd eller ”psykiskohälsa” verkar höra i hop. Det ena leder till det andra…. förstår att du har det jobbigt och det är jobbigt att lida av detta. Tro mig jag vet nog nästan hur du känner. Ensam är du inte! Vi är många fler det kan få en att må lite bättre men tyvärr önskar

    man bara att man vore frisk. I dag är en dålig dag så skapade detta konto nyss och såg ditt inlägg så kanske är bra om vi kunnat prata med varandra… komma med lite ”pepp” även om allt känns tungt. Jag pratar gärna med dig. Har du oxå svårt att leva ett normalt liv? I dag är min ångest så fruktansvärd! (Ringde vårdcentralen i dag vilket jag tänkt göra i 1 månads tid men inte klarat av det) dem sista veckorna känns det som att det blivit värre och jag har isolerat mig så pass att jag inte klarar gå ut med hunden. Tagit avstånd från familjen och alla vänner. Medicineras med sertralin och xanor men det funkar inte. Ångesten växer när jag tittar på min lilla hund som jag skaffade då jag var 17 och han fick mig att må bättre. Att inte klara av att ta hand om honom gör allt värre. Han förtjänar att komma ut 🙁 tagit avstånd från alla jag känner för jag vet inte hur jag ska förklara mitt mående för dem just nu. Snälla prata med mig

    Hej!

    Jag har inte exakt den kombinationen (har PTSD, GAD, OCD). Hör gärna av dig om du vill prata ändå.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.