Orkar inte mer

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag orkar inte mer..

  Jag har varit sjuk länge nu, känns som inget hjälper hur många behandlingar jag än går, hur mycket mediciner jag trycker i mig så funkar inget.

  Jag har varit så dålig i 2 dagar nu att jag börjar tänka på självmord. Jag vill ta hjälp av akut psyk för jag är rädd för mig själv men jag är rädd att det kommer bli en anmälan till barn och familj om jag åker in på psyket, för jag har ett barn på 3 år, ensam vårdnad. Jag kan inte förlora mitt barn. Nån som vet hur det funkar? Riskerar jag att förlora vårdnaden om mitt barn ifall jag blir inlagd på psyk?

  Jag har mått dåligt till och från.
  Tänker en tanke. Vårdnaden förlorar du inte är jag rätt säker på.
  Och mår du så pass dåligt så är det kanske bättre för ditt barn att du jobbar med dig själv.
  Som förälder får man lov att tänka på barnet i första hand. Men ibland måste man tänka på sig själv oxå för att resten ska bli bra.  Vet inte hur det funkar men kanske en stödfamilj under tiden du jobbar för att få må bättre. Då blir du en bättre mamma till ditt barn.
  Vet hur det kan kännas. Då känner man sig ännu sämre som inte klarar att vara den förälder man vill vara. Nej men så är det för oss i bland. Vi är inte mer än människor. Vi har våra brister. Alla har nåt att jobba med. Ingen tror jag är helt förskonad.
  Försök acceptera situationen och försök vara lugn. Det blir ljusare och jag tror på dig. Ta det lugnt och acceptera hur du mår. vilket du verkar göra.
  Hoppas du hittar din väg.
  Kram.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.