Mörkrädd

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag är en vuxen människa, med sambo, barn och ett för övrigt fungerande psyke. Men jag är så fruktansvärt rädd för mörkret. Eller inte kanske egentligen för mörkret i sig, utan för spöken, onda andar, you name it. Och jag vet inte varför, jag har aldrig varit med om något övernaturligt eller direkt oförklarligt, och jag känner ingen egentligen rädsla för mer logiska saker, som mördare eller rånare t.ex.

  Jag är uppvuxen i hus, bor nu i lägenhet men flyttar snart till hus igen och min rädsla gör mig nästan motvillig till flytten. På dagen känns allt bara bra, jag börjar med glädje planera inredning och möblering och man knappt bärga mig. Men så fort det blir mörkt ute ändras allt och jag får nästintill ångest utav bara tanken på mörkret i mitt nya hus, även fast jag fortfarande befinner mig i min välbekanta lägenhet. Jag känner mig så väldigt begränsad och vet inte hur jag nånsin ska kunna komma över det.

  Avatar

  Hej. Du är inte ensam. Jag är 20 år och är också mörkrädd.

  Tips:

  1. Ha en nattlampa

  2. Lyssna på musik/ljudbok så du inte hör läskiga ljud.

  3. Ta djupa andetag och räkna t.ex. från 0 till 10..

  Det är vetenskapbevisat att innan man somnar så kan man inbilla sig att övernaturliga saker händer i rummet. Men det är inget farligt, det händer när hjärnan är början på sömnfasen och då kan hjärnan “spela ett spratt”.

  Avatar

  I parallella verkligheter lever väsen vi normalt sett inte är medvetna om. Vi delar livsrum med avlidnas andar, osaliga själar, strukturlösa naturväsen, ondsinta demoner, subtila alver och ljusbringande änglar. Men den som har gåvan eller tränat upp sin intuition kan ges en inblick i dessa världar.

  Läs mer: https://andaranglarochdemoner.ifokus.se/

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.