Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Missuppfattad/fel diagnos

Missuppfattad/fel diagnos

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Det känns så jävla tungt just nu. Ska på läkarbesök fredag och jag tror tyvärr inte det går bra. Har nyligen läst mina journaler och inser att det kommer bli fruktansvärt svårt att få rätt diagnos, och därmed rätt vård, i framtiden. Felaktiga uppgifter och viktig information om mitt mående som helt utesluts målar upp en bild som inte stämmer med verkligheten. Det har pågått i flera år. Jag lever själv och har inte familj på orten. Vem ska styrka att jag talar sanning? Jag känner mig fruktansvärt överkörd.

  Hej Olive Cukuro <3

  Åh, wow, så orättvist! Låter ungefär som en rättegång där man behöver predika sin oskuld? Som att man själv har bevisbördan. Det är sjukt ju! Får man ta med en vän på videosamtal eller något sånt som kan ge sin bild av dig? Usch, att det ska behövas.

  Ska tänka på dig imorgon! Skickar massor av styrkekramar!

  Trådstartaren

  Hej Red Simyna!

  Tack så jättemycket för ditt stöd! 😊😊 Jag var, som uppenbart är om man läser förra inlägget, väldigt orolig inför läkarbesöket i fredags. Som tur var hade ett boendestöd möjlighet att följa med, och det var skönt att hon kunde styrka mina uppgifter. Vi kom dock fram till att jag skulle försöka ansöka om sjukersättning innan man påbörjade nya utredningar om diagnoser. Vi får väl se hur det går. Det är bara att krig vidare.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.