Kan så lite…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • jag har ångest över att jag kan så lite om världen ja om allt möjligt.har ingen utbildning efter grundskolan Jag slutade lära mig saker när jag var ungefär 16 år, och efter massa trauma så KUNDE jag inte gå vidare. Lär jag mig saker och ”utvecklas” ja då har det hänt. Vilket jag inte kan leva med.

  jag är dödsdömd who am i kidding.

  <3 Tänker att du har en enorm rikedom i livskunskap. Du har sett och upplevt så mycket. Det syns på dina inlägg att du har en hög empati för andra människor. En värme i ditt språk.

  Trådstartaren

  <3 Tänker att du har en enorm rikedom i livskunskap. Du har sett och upplevt så mycket. Det syns på dina inlägg att du har en hög empati för andra människor. En värme i ditt språk.

  tack för dina ord🙂

  jag tänker också så oftast, att jag har kunskap på ett annat sätt liksom, men det är ganska extremt vad lite jag kan om allt möjligt som man borde kunna. Pratade med min pappa igår och han besitter väldigt mycket kunskap, och jag känner mig så dålig för jag vet inte ens vad han pratar om. Han brukar också bli arg när jag inte vet saker, eller säger helt upp och ner saker. Känner mig ganska värdelös. Brukar hålla huvudet högt men när man påminns om hur dålig man är (jag vill inte ens ge ett exempel på vad jag inte kan för det är för pinsamt helt enkelt) men det är ganska extremt. Men har som sagt inte lärt mig nånting sedan jag var 16. Så inte så konstigt . Försökte plugga körkortsboken teori.  Men det har jag glömt nu. Börjar undra om det utöver trauman, beror på nån diagnos,

  <3 När jag inte vet så mycket om ett ämne brukar jag söka runt lite på nätet och youtube. Hitta klipp om det. Speciellt där jag har enorma kunskapsluckor. För ca 10 år sedan gick jag en universitetskurs om dinosaurier. Trodde på fullt allvar inte att de hade funnits utan att det var påhittat. När jag läste kursen om hur liv skapats var det enormt fascinerande. Jag har alltså också brutala kunskapsluckor. Skulle inte kunna ställa upp i tv på frågesport för skulle definitivt skämma ut mig. Tips hur som helst är att söka runt lite och lära pö om pö? Kanske något i ämnet av det din pappa pratade om? Om du är intresserad? Vissa ämnen gör ju också att man blir sömnig, man orkar inte. Är man lite intresserad, som detta med dinosaurier (en bit in på kursen ska jag tillägga), kan det göra att man känner sig rik. Man mår jättebra att få lära sig mer. Världen öppnas upp.

  Tänker du på någon speciell diagnos förresten?

  Trådstartaren

  <3 När jag inte vet så mycket om ett ämne brukar jag söka runt lite på nätet och youtube. Hitta klipp om det. Speciellt där jag har enorma kunskapsluckor. För ca 10 år sedan gick jag en universitetskurs om dinosaurier. Trodde på fullt allvar inte att de hade funnits utan att det var påhittat. När jag läste kursen om hur liv skapats var det enormt fascinerande. Jag har alltså också brutala kunskapsluckor. Skulle inte kunna ställa upp i tv på frågesport för skulle definitivt skämma ut mig. Tips hur som helst är att söka runt lite och lära pö om pö? Kanske något i ämnet av det din pappa pratade om? Om du är intresserad? Vissa ämnen gör ju också att man blir sömnig, man orkar inte. Är man lite intresserad, som detta med dinosaurier (en bit in på kursen ska jag tillägga), kan det göra att man känner sig rik. Man mår jättebra att få lära sig mer. Världen öppnas upp. Tänker du på någon speciell diagnos förresten?

  ja det är ett bra tips🙂

  jag tänker på adhd, jag vet att det inte har med intelligens att göra men just det där att jag inte kan plugga om det inte är nåt jag verkligen är intresserad av.. vet inte  men tycker inte det finns tillräckligt bra information om ADHD på nätet,

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.