Hör röster

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej!

  Är det någon annan som hör röster?

  Jag har varit fri från dem ett tag.

  För en och en halv månad sedan började jag sakta sänka mina mediciner, och nu det senaste har skolan varit lite stressig.

  Och nu har rösterna börjat komma tillbaka, jag vet inte om det är stress eller låg medicindos eller om det är en kombo.

   

  Hur gör ni för att hantera röster? Ibland blir jag liksom uppslukad av dem, och jag funderar på om det beror på att de får hög intensitet och det är oundvikligt eller om jag har dåliga hanteringsmetoder.

  Avatar

  Hej! Är det någon annan som hör röster? Jag har varit fri från dem ett tag. För en och en halv månad sedan började jag sakta sänka mina mediciner, och nu det senaste har skolan varit lite stressig. Och nu har rösterna börjat komma tillbaka, jag vet inte om det är stress eller låg medicindos eller om det är en kombo. Hur gör ni för att hantera röster? Ibland blir jag liksom uppslukad av dem, och jag funderar på om det beror på att de får hög intensitet och det är oundvikligt eller om jag har dåliga hanteringsmetoder.

   

  Jag har hört röster sedan jag var liten men började medicineras för schizoaffektiv syndrom för 9 månader sedan och rösterna försvann. För två månader sedan sänkte vi xeplion-dosen och ibland kan rösterna hälsa på mig, jag är också aningen paranoid. Jag vet vad du pratar om och jag vet vilket problem det kan vara. Rådfråga en läkare. Jag önskar dig allt gott

  För ett tag sen var jag inlagd på psyk och jag hade extremt mycket röster. Jag kunde inte skärma av mig från dem. Har fått massa medicin sen dess och nu är rösterna lugnare, inte så obehagliga och jag har perspektiv att det inte är på riktigt. Jag försöker bara ignorera dem och att inte andra människor ska se att jag har dem.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.