Hetsätning

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag lider av hetsätningsstörning. Det styr mitt liv totalt. Tidigare i livet har jag lidit av anorexi. Det är något grundläggande i mig som inte kan hantera mat. Någon tomhet som måste fyllas. Finns det fler här som lider eller har lidit av samma ätstörning? Hur hanterar ni det? Tacksam för alla råd.

    Hetsätningsstörning är hemskt. Så fruktansvärt tufft och det ger så mycket skam och ångest, tycker jag. Det finns en del bra böcker som jag tycker ändå har hjälpt mig att ge lite mer förståelse för det. Tex Fairburns bok om att övervinna hetsätning. Jag har tyvärr inga bra tips på att hantera det, önskar att jag hade det.

    Jag lider av hetsätningsstörning. Det styr mitt liv totalt. Tidigare i livet har jag lidit av anorexi. Det är något grundläggande i mig som inte kan hantera mat. Någon tomhet som måste fyllas. Finns det fler här som lider eller har lidit av samma ätstörning? Hur hanterar ni det? Tacksam för alla råd.

    Jag hetsäter, tröstäter alltså dämpar min ångest/tomhet med mat, utan att spy upp det efteråt vilket har lett till övervikt , jag är beroende av mat/ godis /bakelser helt enkelt .  Jag har nyligen tagit tag i detta och äter LCHF vilket har fått mig att nästan rasa i vikt vilket är bra för MIG, men om du haft anorexi ska du kanske inte riskera att bli sjuk igen genom att mixtra med olika dieter och så, vad har jag för tips… ja kanske att börja meditera , andas hitta en hobby som du gillar,där du ”går in” helt i den hobbyn..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.