Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > GAD, social ångest. Panikångest samt stressyndrom även en djup depression

GAD, social ångest. Panikångest samt stressyndrom även en djup depression

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Trådstartaren

  Började med depression vid 17 års ålder är i dag 30 år och utvecklat ännu mera psykiska problem. I dag vågade jag ringa vårdcentralen och förklara läget. Tagit avstånd från alla mina vänner samt familj då ångesten är värre nu

  och speciellt i dag, finns det någon att prata med? Vågar inte mig utanför dörren och jag har en hund att ta hand om 🙁 känner mig riktigt urusel på alla sätt speciellt när jag kollar på min lilla vovve 😪😪 jag vet inte vad jag ska tavägen!!! Sen att jag ska till vårdcentralen i morgon har jag ångest för redan nu. Vet ej om jag kommer klara gå dit :/ vill bara lämna bort min hund så han får det han förtjänar men samtidigt varit min bästa vän i hela 11 år men han ska inte behöva lida… snälla hjälp!

  Kom ihåg att ångest inte är farligt. Så försök tvinga dig ut på korta promenader med hunden, även om det känns jobbigt.

  Jag har varit, och är, i samma sits som du. Min ångest hindrar mig från mycket.
  Försök även hitta tillbaka till familj och vänner, då jag tror det hjälper. Det kan räcka med att ni skriver till varandra. Träffas kan ni börja göra när du känner dig bättre.

  Det är bra att du sökt hjälp, även om det känns jobbigt att gå dit. Det kommer att kännas bättre när du fått prata med någon, tror jag.

  Lycka till och skriv här hur det går.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.