Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > GAD, social ångest. Panikångest samt stressyndrom även en djup depression

GAD, social ångest. Panikångest samt stressyndrom även en djup depression

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Började med depression vid 17 års ålder är i dag 30 år och utvecklat ännu mera psykiska problem. I dag vågade jag ringa vårdcentralen och förklara läget. Tagit avstånd från alla mina vänner samt familj då ångesten är värre nu

  och speciellt i dag, finns det någon att prata med? Vågar inte mig utanför dörren och jag har en hund att ta hand om 🙁 känner mig riktigt urusel på alla sätt speciellt när jag kollar på min lilla vovve 😪😪 jag vet inte vad jag ska tavägen!!! Sen att jag ska till vårdcentralen i morgon har jag ångest för redan nu. Vet ej om jag kommer klara gå dit :/ vill bara lämna bort min hund så han får det han förtjänar men samtidigt varit min bästa vän i hela 11 år men han ska inte behöva lida… snälla hjälp!

  Kom ihåg att ångest inte är farligt. Så försök tvinga dig ut på korta promenader med hunden, även om det känns jobbigt.

  Jag har varit, och är, i samma sits som du. Min ångest hindrar mig från mycket.
  Försök även hitta tillbaka till familj och vänner, då jag tror det hjälper. Det kan räcka med att ni skriver till varandra. Träffas kan ni börja göra när du känner dig bättre.

  Det är bra att du sökt hjälp, även om det känns jobbigt att gå dit. Det kommer att kännas bättre när du fått prata med någon, tror jag.

  Lycka till och skriv här hur det går.

  Hej!

  Jag känner igen mig själv mycket i dig.❤️

  Vill tipsa dig om en sida som heter Ångestvän där man kan få en mailkontakt med någon som antingen går igenom samma sak, eller också någon som är frisk och vill stötta via mail.

  Det är såklart jätteviktigt med vårdkontakt, men att ha en ”ångestvän” vid sidan av det kan vara väldigt tryggt.

  Önskar dig ett gott nytt år! Du har börjat din resa mot bättre mående, heja dig!

   

  ”Försök tvinga dig ut på korta promenader med hunden,”

  Det är så sant som det är sagt.

  Jag har själv diagnosen GAD men har ingen hund.

  Det som fick mig ut ur huset och börja röra på mig var att jag började spela ett mobilspel som krävde att jag måste ta mig ut.

  Varför inte prova det?

  Ingress eller Pokemon tex.

  Lycka till.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.