Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Extrem separationsångest

Extrem separationsångest

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag har en sån extrem separationsångest och det styr mitt liv. Det är kopplat till allt i mitt liv (dvs familj, vänner etc.) men framförallt till min dåvarande partner. Känslan när jag trodde att jag skulle bli lämnad, eller när jag ganska nyligen faktiskt blev lämnad går knappt att beskriva. Det är ren och skär panik. Alla rationella tankar blockeras, förnuftet försvinner och kvar är den där fruktansvärda känslan av ensamhet, panik och hjälplöshet. Jag har försökt få hjälp och viss hjälp har jag redan fått men utan att jag riktigt kommit åt kärnan av problemet. Jag hade så gärna velat prata med någon som har/haft liknande problematik. Skriv gärna här nere och dela med er. Jag känner mig så otroligt ensam just nu.

    Jag har en sån extrem separationsångest och det styr mitt liv. Det är kopplat till allt i mitt liv (dvs familj, vänner etc.) men framförallt till min dåvarande partner. Känslan när jag trodde att jag skulle bli lämnad, eller när jag ganska nyligen faktiskt blev lämnad går knappt att beskriva. Det är ren och skär panik. Alla rationella tankar blockeras, förnuftet försvinner och kvar är den där fruktansvärda känslan av ensamhet, panik och hjälplöshet. Jag har försökt få hjälp och viss hjälp har jag redan fått men utan att jag riktigt kommit åt kärnan av problemet. Jag hade så gärna velat prata med någon som har/haft liknande problematik. Skriv gärna här nere och dela med er. Jag känner mig så otroligt ensam just nu.

    Det kan vara en hemsk känsla att separera med någon, särskilt om det inte är ömsesidigt. Som ditt fall med ditt ex låter det som.
    Hur länge sen var det han lämnade dig?

    jag vet hur det känns

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.