Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Efter Den Akuta Psykosen.

Efter Den Akuta Psykosen.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Hej. Jag har tagit droger när jag var yngre, vilket ledde till en akut psykos. Jag fick spendera flera månader inlåst på psyk och blev fastspänd uppochner mot en säng.

  Under denna perioden har det hänt så mycket som jag skäms för och har svårt att bearbeta. Medicinering har fungerat men nu när jag tar en sorts antipsykosmedicin som man inte ”försvinner av” och börjar känna mig mer vaken och tankeverksamheten börjar bli mer normal, så har jag nu insett att jag är deprimerad. Nu var det minst 2.5 år sedan jag tog droger. Jag känner att jag mår bra över detta men denna deprimeringsfas jag går igenom är väldigt jobbig eftersom att jag är rädd för att börja med någon ny medicin. Jag väger rätt mycket och äter redan mediciner som man går upp mycket av.

  Hoppas nån har något tips.

  Avatar

  Vad var det för idiot som spände fast dig uppochner?? ;(

  Avatar

  Hej många läkare o så vill gärna ge medicin om någon är deprimerad. Men mitt förslag är iaf att tänk mer själlv varför du mår dåligt? Vad du skulle vilja förändra i ditt liv? Sätt upp olika mål och även att be om hjälp , depression tror jag har ofta en orsak att man inte lever det livet som man vill och det kan ju vara något som går ändra på.

  Avatar

  Hej,

  Jag känner igen mig i mycket av det du berättar. Jag har kommit långt i min tillfriskning. Jag pratar gärna mer med dig om du vill. Nu var det ett tag sedan du gjorde detta inlägget. Hur ligger det till idag? Jag slår igång mailsvar.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.