Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > De bara stryper…

De bara stryper…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har blivit av med min ADHD-medicin Elvanse pga för hög alkoholkonsumtion. Men hur det går, ja det är ett helvete, jag gör typ ingenting, bara sover, jag är blasé och orkar ingenting.. Jag är nyinflyttad och har ingen sysselsättning och ingen att umgås med!

  Hur kan de bara ta bort medicinen sådär? Man tar ju inte bort insulinet för en diabetiker som dricker för mycket! Finns det någon lagtext som säger att jag har rätt att fortsätta med medicin, för att jag är beroende av den?

  Måste nu lämna nya prover som visar att jag sänkt alkoholkonsumtionen, och det kan dröja innan jag får tillbaka medicinen. Jag vaknar varje dag, har ångest för att jag har NADA att göra, dricker kaffe, röker, försöker gå en promenad när ångesten tillåter.. Jag orkar fan inte mer!

  Nog för att jag är ensam och så, men jag mår iallafall bättre av Elvanse och hittar på saker att göra!

  Trådstartaren

  PS. Det är såklart svårt att vara helt alkoholfri när det är såhär!

  Trådstartaren

  Jag börjar få ljusglimtar av ett RIKTIGT liv nu utan medicinen..

  Läkaren vill att jag tar Antabus för att han ska återinsätta den. Trots att jag berättat att jag är allergisk mot Antabus! Hur grym får man vara?

  Har nu skrivit till psykiatrin att jag KRÄVER att Elvanse återinsätts samtidigt som jag börjar med Antabus, och att jag bara kan ta Antabus en kort begränsad period… annars kan han äta min skit! Nej så har jag inte skrivit, men…

  De kan fan inte behandla folk hur som helst! Man måste säga nej och sätta stopp! Det kommer att bli bra för mig oavsett.. De får möta mig halvvägs, och om inte; nähä men kul att träffas liksom, ha det bra! Typ så!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.