Bipolär som fan

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej. Jag har en period nu som jag varken orkar laga mat eller gå utanför lägenheten. Har självmordtankar och är extremt nära på att skada migsjälv. Har min familj och sambo och prata med men känns som att jag bara tynger ner dom. Vet inte vem jag ska ty mig till. Min störta mardröm är att bli inlagd på Psyket. Har varit där flera gånger för flera år sedan. Ingen hör mig och ingen lyssnar. Jag är bara ivägen för allt och alla. Vad ska jag göra?

  Hej,

  Vill du fortsätta skriva här, sätta ord på det du vill få ut inom dig, lyssnar jag mer än gärna! <3 För mig kan just det skrivande ordet vara hjälpsamt, vara det som räddar mig när jag har en ocean inom mig som bara vill få utlopp någonstans och där jag vet att ingen i min omgivning orkar lyssna ordentligt.

  Skriv gärna vidare här i tråden om det kan hjälpa något med det inre trycket <3

  Trådstartaren

  Tack. Uppskattar starkt detta meddelande från dig. Problemet med mig är att det alltid är så mycket att jag inte vet vart jag ska börja. Just idag mår jag bättre. Med det svänger hela tiden. Känner stundvis att jag längre inte orkar med/vill ha denna hjärna/kropp. Jag önskar att jag existerade i en annan paralell värld utan sjukdomar och massa diagnoser som jag har idag. Allt vorre bättre för mig om jag inte längre existerade helt enkelt. Mitt liv har aldrig varit lätt och det känns som att jag lider mig igenom livet. Har svårt att tänka positivt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.