Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > bipolär sjukdom typ 2 och LPT

bipolär sjukdom typ 2 och LPT

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • hej, jag är en tjej på 14 år. jag har fått LPT nu tre gånger den senaste månaden och allt har varit skit. jag vet inte hur jag ska orka. sedan ska domstolen bli inkopplad, eftersom att de tror att det inte var rätt val att släppa mitt LPT eller något sånt. sedan såg jag i journalen att jag skulle kunna klassas som bipolär (typ 2) och vet inte vad jag ska göra. allt är så mycket, speciellt redan med min autism och diabetes typ 1. är inne i den värsta depressionen på länge. de skriver att jag har en hög suicid risk. och det känns väldigt oroligt, för nu märker jag hur allvarligt det jag har gjort var. jag är medveten om allt nu, men är rädd hur det ska bli om jag börjar må sämre igen. för då gör jag saker som är livsfarligt. alltså för jag vill dö. jag kan inte tänka på något annat. jag vill verklgien inte få tvångsvård igen, men har fortsatt planer på att ta mitt liv. och sen så var det en läkare som lovade mig att ALLTID släppa mitt LPT, vad jag än sa gjorde och vad som än hände. och det kanske var fel, för kom tillbaka 1 timme efter att ha blivit utskriven (jag ville själv det) för jag hade gjort ett självmordsförsök. nu så ska det ju utredas men jag vill verkligen inte få LPT igen, det är bara det att jag kommer nog inte vara vid liv så länge till.

    Avatar

    <3 Oj, det här är jätteallvarligt, fina du. Du är ju också ett barn fortfarande.

    Förstår att det är rörigt med olika diagnoser, domstol, utredningar och att det skapar förvirring och oro att stå i allt.

    Har du några tankar själv kring varför du är deprimerad? – om du vill säga? <3
    Finns det någon person på den här planeten som du litar på och som du har kunnat vända dig till när det är som värst?

    Kram!

    Trådstartaren

    <3 Oj, det här är jätteallvarligt, fina du. Du är ju också ett barn fortfarande. Förstår att det är rörigt med olika diagnoser, domstol, utredningar och att det skapar förvirring och oro att stå i allt. Har du några tankar själv kring varför du är deprimerad? – om du vill säga? <3 Finns det någon person på den här planeten som du litar på och som du har kunnat vända dig till när det är som värst? Kram!

     

    hej! tack för svar 🙂 jag är säkert deprimerad och möjligtvis bipolär pga trauma stress och att det går lite i släkten. jag har varit mobbad/retad osv. så det har inte varit lätt för mig. nu har jag personer som stödjer mig och som betyder allt för mig, men i perioder verkar jag bara kunna se mörker . vilket kan vara allt från veckor till månader mer konstant ångest och nedstämdhet  ! ❤️

    Är själv bipolär typ 2. Jag har skrivit ett inlägg här som heter kan inte söka hjälp via psykiatrin. Om du vill läsa.

    kort och gott har jag också det väldigt tufft nu och jag vet verkligen vad du går igenom och det är inte lätt.

    men ta inte ditt liv, jag vet att man vill men innerst inne vill man det inte. Även om det inte känns så så kommer det bli bättre. Det säger jag som ändå är deprimerad och börjar få en psykos men jag har haft psykisk ohälsa sen jag var 4 år och har lärt mig hantera det mesta och känner igen tecken då de börjar bli allvarligt men jag vet också att det går över tids nog och blir lättare men det är klart det tär på en och jag orkar inte heller nu. Men vill försöka ge dig lite hopp i de hopplösa iaf då jag vet själv att jag har bra perioder också. Och de kommer du också ha ska du se.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.