Bipolär

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej jag fick min bipolär diagnos för 6 år sen. I många år tänkte jag varje dag på självmord när jag var 17 för 5 är sen försökte jag ta mitt liv. Nu har jag faktiskt mått bra mestadels i 1 år, men långsamt har tankarna krupit tillbaks. Dom är så starka och jag vet inte vad jag ska göra. Jag har även PTSD och GAD.

  Att se min familj som hälsade på mig på sjukhuset efter jag försökt ta livet av mig det var faktiskt hjärtskärande att se konsekvensen jag givit till dom som älskar mig.
  Jag kan inte göra det igen. Samtidigt så har jag så ont inombords och jag vet inte om jag kan hantera såna tankar igen så mycket just för att dom släppt under ett tag och nu är dom här igen.

  Jag känner mig ensam fast jag inte är det. Jag undrar hur jag ska orka leva, jag orkar inte med mig själv…

  tolkar jag dig r’tt att du inte vet vart det kommer ifrån när det kryper på. Trotts medicin som läkare utlåvat guld och gröna skogar…

   

  Lätt sagt men svårt att känna, att känna att man vill ta livet av sig eller att göra det är skam, men det borde verkligen inte vara det ! man känner oh gör pga sin sjukdom. ’

   

  hoppas det vänder för dig !

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.