Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Autim – söker kontakt med likasinnade människor

Autim – söker kontakt med likasinnade människor

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej,

    Jag är 24 år gammal och autistisk. Har sedan jag var liten haft återkommande depressioner just för att jag finner det sociala samspelet så svårt. Därför skulle jag vilja skapa en tråd där man kan söka nya kontakter med människor genom att berätta om sina intressen, då jag själv finner det svår att träffa nya likasinnade människor.

    Jag är för tillfället intresserad av politik, för att vara mer specifik så är det den utomparlamentariska vänsterrörelsen som jag intresserar mig. Musik har alltid varit ett stort intresse. Just nu har jag fastnat för My Chemical Romance, ROME, Nick Cave, Nine Inch Nails, The Horrors, Placebo, Hannah Diamond och Christian Kjellvander för att nämna några. Att gå på konserter tycker jag är roligt. Mitt senaste specialintresse är att virka.

    Skriv gärna om du delar något av dessa intressen och är nyfiken på att prata med en ny människa eller om du vill skriva lite om dig själv för att hitta andra med liknande intressen.

    Jag tar gärna emot tips på andra forum man kan vända sig till för att hitta likasinnade människor, då jag själv inte har något erfarenhet av att använda mig av forum.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.