Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Är det kanske GAD jag har?

Är det kanske GAD jag har?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag har tänkt.. jag vet 3 diagnoser/ tillstånd som jag har , men börjat fundera om jag inte har GAD också. Jag oroar mig hela tiden.. för vad som hänt, för vad som kommer att hända och vad som SKULLE kunna komma att hända  även fast det kanske inte är så troliga händelser. Oroar mig för vad folk tycker, oroar mig för mina närmaste. Har tvångstankar som kommer IBLAND när jag är stressad, då ser jag en text i huvudet( hör inte röster) t.ex ” om du slänger den äppelskrutten där så kommer nåt hemskt att hända”

    jag provade för snart ett år sedan Lyrica  tabletter som jag förstått bland annat  används mot GAD, och hallå hej det var liksom skräddarsydd medicin för mig jag mådde så jävla bra , alltså det går inte ens att beskriva hur bra jag mådde , det är väl ett starkt tecken på att det är GaD jag har?

    jag har ingen lust att få mer medicin dock  vill inte ta lyrica dagligen för det är just när jag tar den bara ibland som det blir en så jäkla skön upplevelse( har utvecklat lite tolerans men om jag håller mig borta från lyrica i nån månad så blir jag inte beroende  och så ,HURSOMHELST …

    Låter det som jag kan ha GAD?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.