Hem > Forum > Psykiska diagnoser & tillstånd > Antisocial personlighetsstörning (sociopat / psykopat)

Antisocial personlighetsstörning (sociopat / psykopat)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej!

  Google ledde mig hit efter att jag frenetiskt försökt hitta någon i liknande sits – men möts mest av trådar på familjeliv där man slänger runt med diagnoser utan någon kanske egentlig grund och jag pallar inte det just nu.

  Jag behöver komma i kontakt med någon som på något sätt har erfarenhet och direkt kunskap om diagnoserad Antisocial personlighetsstörning. Jag vet inte var jag ska vända mig och situationen är jävligt komplex. Det jag behöver rådda i berör väl till stor frågor som en psykiatriker troligen bäst kan svara på, men jag vet också att ofta de bästa, och om inte annat ärligaste, svaren ofta kommer från anhöriga till sjuka eller de sjuka själv.

  Om du känner att du är den jag potentiellt letar och du orkar bolla tankar och svara på frågor så skriv. Jag har skapat en e-post i detta syfte, så om du inte vill skriva offentligt – meddela mig så skickar jag e-postadressen.

  V

  Här.

   

  Trådstartaren

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Här.

  första citeringen gick inte igenom så jag provar igen. Har du nån e-post? Anonym? Önskar få ställa lite frågor. Men vill ej göra det öppet, helst

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.