Hem > Forum > Depression > vill ta mitt liv.

vill ta mitt liv.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Är detta livet jag skall leva? Är detta vad jag föddes till, konstanta tankar om att inte klara mig i livet, om att jag är meningslös? En klump i halsen som aldrig försvinner, alla dessa konstanta tankar om att dö i massa olika sjukdomar? Vad är det som är bra med detta livet? Sorry to say it men om det är såhär jag ska leva, är det ett misstag, orkar inte göra något längre, orkar inte duscha eller borsta tänderna eller städa om ifall jag gör det känns det som att jag utfört en livsprocess utav uppgifter…

  Det känns som de lätta sakerna till och med är omöjliga, Oroar mig för sådant som ingen annan skulle kunna lägga ner tid att ens tänka på i min omgivning. Denna jävla ångesten eller vad det är, skadar mig och gör så att jag vill skada mig själv! Säg vad ni vill men vilken hjälp som helst och vilka mediciner som helst hjälper inte, är tipp topp glad i första stunden och i andra vill jag inte ens leva. Har seriösa fel och är så grymt ful och äcklig och oviktig. Vill dö men vet att det finns mer än dessa dagarna, men dessa dagarna är det som gör mitt liv till det som det är. Sorgligt, oharmoniskt, tråkigt, samma varje dag. Folk kommer sörja ett tag men efter det kommer då kunna gå vidare med sina liv som vanligt, en död, en själs bortgång varar bara i stunden och inte för evigt.

  Först och främst: du lever och du andas. Fortsätt så. En dag i taget. Näst viktigast: har du sökt hjälp och träffat en psykiater, blivit utredd. Snabbt Skiftande stämningsläge kan vara en indikation på psykiatrisk diagnos (bipolär sjukdom/emotionell instabilitet/ADHD el annat). Du kanske har provat flera mediciner men inte rätt pga att du är feldiagnosticerad (som så många andra).

  Det finns hjälp att få! Ge inte upp!!!

  Trådstartaren

  Först och främst: du lever och du andas. Fortsätt så. En dag i taget. Näst viktigast: har du sökt hjälp och träffat en psykiater, blivit utredd. Snabbt Skiftande stämningsläge kan vara en indikation på psykiatrisk diagnos (bipolär sjukdom/emotionell instabilitet/ADHD el annat). Du kanske har provat flera mediciner men inte rätt pga att du är feldiagnosticerad (som så många andra). Det finns hjälp att få! Ge inte upp!!!

  Kanske är det som du säger men denna ångesten med sjukdomar och inte ens allvarliga behöver det vara. Det tär på mig, orkar inte mer. Gör verkligen inte det, det ekar i huvudet och rösterna slutar inte.

  Det låter som du lider av hälsoångest/hypokondri. Det går att behandla framgångsrikt med medicin/KBT. Har du sökt vård?

  Trådstartaren

  Det låter som du lider av hälsoångest/hypokondri. Det går att behandla framgångsrikt med medicin/KBT. Har du sökt vård?

  Har tagit i kontakt med vården igen då jag flyttat behövde de på det nya stället en ny remiss bara. Sedan får vi se hur det blir, det kan ta en jävla tid. Men ja jag är en hypokondriker tyvärr.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.