Hem > Forum > Depression > Vill inte leva längre

Vill inte leva längre

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Mitt liv rinner ur mig.. fick nyss klart för mig från min såkallade sambo att jag inte är värd att se en solnedgång till.. ingen gillar mig längre varken han, hans föräldrar, mina barn, min pappa.. ingen vill ha mig i livet enligt han..jag är en enorm börda för alla. Själv sitter jag nu å googlar på natt tågs tider.. har ett jobb jag älskar. Som har blivit min tillflyktsort.. men nu är jag så sänkt så jag vill bara dra från denna värld.,Min sambo har stora alkoholproblem å har nu inte fått dricka på ca 1 månad då han nu går på en massa medeciner.. 8 olika sorter, typ morfin å gabapentin mm. Misstänker diskbråck i nacken. Han är så svart i sin blick. Och sista 2 veckorna har han dagligen sänkt ner mig. Idag känner jag som att det bästa är att bara försvinna..då ingen egentligen bryr sig.

  Avatar

  Du borde kanske flytta ifrån din sambo då han trycker ner dig. eller bo hos en vän om det är möjligt. Och lämna han.
  leta efter eget boende är en bra början till att försöka må bra igen. Trots du kanske älskar han ändå.
  hoppas de löser sig.. kram

  Att skriva här hjälper ingen.

  Jag skulle kunna hjälpa dig, men mind.se tillåter inte att folk skickar sin Mail för det är farligt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.