Hem > Forum > Depression > Vill inte känna längre.

Vill inte känna längre.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Orkar inte mer.
  känner ingen lust, livsglädje, hopp eller har drömmar. Det enda som håller mig i liv är tanken på att såra mina föräldrar.
  Lever på riktigt i en personlig mardröm som aldrig kommer kunna ta slut.

  Det är så jävla många olika saker. Hur jag har blivit behandlad. Hur jag har behandlat andra. Hur jävla liten man känner sig.

  har flytt hela mitt liv från rejections, och det slutgiltiga har jag lyckats åstadkomma själv.

  Älskade vännen sök hjälp så snart som möjligt jag har själv varit på botten då jag mådde så dåligt att jag försökte ta mitt liv flera gånger jag mår inte toppen idag men jag tänker alltid på hur min framtid kan se ut då de hjälper mig. Jag vet inte hur gammal du är men jag har en katt som även håller mig vid liv då jag verkligen inte vill att hon ska bli ledsen. Så att införskaffa något litet djur eller så kan kanske hjälpa men snälla ber dig om du redan inte har sökt hjälp så borde du absolut gör det. Dem kan hjälpa en såååå mycket och hjälpa dig må bättre. Och som sagt jag vet inte hur gammal du är men om du är under 18 prata gärna med dina föräldrar om det det räcker att du kanske ber dem om du får börja gå hos en psykolog eller så. Men om du nu är över 18 så finns det ju psyket du kan själv där lägga in dig och se hur du mår av det. Jag vet nu inte om du är en risk för dig själv men testa prata med andra om det och se om dem har några tips om hur du ska göra. Du kan aldrig vara för frisk för att söka hjälp så även fast du har ett litet skrapsår kan du söka hjälp och du kan aldrig vara för sjuk för att söka hjälp heller. Istället för att välja en väg ut ur detta som självmord så tycker jag verkligen man ska söka hjälp och det tycker jag du ska göra så snart som möjligt.💗

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.