Hem > Forum > Depression > Vill dö, men samtidigt inte.

Vill dö, men samtidigt inte.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag har alltid velat dö och fantiserar att dö av en tragisk händelse. Men jag kommer aldrig ta livet av mig, men önska att det avslutad av någon anledning tidigare livet alltså. Hur hanterar ni vardagen samtidigt som ni bara vill dö?

  Vad bra att du inte kommer att ta livet av dig! Men varför vill du dö?

  Man får lära sig leva med tankarna. Inte lägga så stort fokus på det och fortsätta göra det man mår bra av.

  Jag jobbar främst på att göra livet enklare hela tiden..Mindre påfrestande. Så att jag inte har massa oavslutade saker när jag väl dör. Jag tror det är viktigt. Att man är lugn och redo då. Jag har märkt att många blir överumplade eller förvånade och inte är färdiga när döden kommer. Det tror jag inte är bra. Är man inte färdig får man komma tillbaka och försöka igen. Och komma tillbaka till den här verkligheten är inget man vill göra om man faktiskt ser den som den är.

  Lever dag för dag, minut för minut. Försöker hitta ljus små stunder. Det låter bra att du drar ner på takten, inte tar på dig en massa som bara gör dig stressad. Men tar du också hand om dig? Hur hanterar du vardagen just nu?

  Nästan varje natt tar jag extra medicin  med förhoppning att somna för gott. Det kan kallas feghet. Dem som verkligen kastar sig framför tåg är inget annat än hjältar över sina egna liv. Helt ofattbart hur man vågar. Att på riktigt dö. Hur hantera? Lever på hoppet. Skulle jag vilja på allvar så ringer jag inte 112 om och om igen. Sätter jag ibaulinsorutan i en ven så blir det omgående koma. För feg för att prova. Men alkohol och tabletter går bra och rings ambulans. Skönt att några bryr sig. Men rent kraft så skiter dom i ytterligare en vanlig intox.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.