Hem > Forum > Depression > Vill dö men ändå inte

Vill dö men ändå inte

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • I stort sätt varje dag skriker min hjärna dö, dö dö!!

  Men jag vill verkligen inte det dö. Men det är också den enda jag vill för orkar verkligen inte mera. Jag orkar inte kämpa mera. Livet ska inte vara lätt jag vet det och man kommer ha bra och dåliga perioder. Men ska det behöva va så här.
  Jag gråter i stortsätt varje dag. Och önska bara det fanns någon som kunde hjälpa en lite.

  Jag får väl lägga in mig själv på ett mentalsjukhus eller något. För det känns som att någon har sprängt sönder min hjärna. För jag vet inte hur jag ska tänka längre och jag har panik.

   

  Avatar

  Känner så väl igen dom tankarna. Ensamheten tär verkligen på en. Vaknar flera gånger varje natt i panik och det enda jag känner är att jag vill att det ska ta slut nu.

  Det är jobbigt att konstant upptäcka hur ensam man är. Jag går med i forum, chattar och grupper men varje gång blir det som en käftsmäll. Det är ingen som frågar mig något. Det är ingen som bryr sig. På jobbet är det likadant. Överallt finns redan färdiga små grupper där det är jättesvårt att komma in och ta plats. Det får mig att vilja ge upp. Hur kul är det att behöva gå igenom livet ensam, vad är det för mening med det ens.

  En sak som tar bort fokuset från en själv för en liten stund är att stötta andra. Hjälpa någon annan med något och skapa värde för dom. Småsaker och snälla ord hade betytt mycket för mig så det gör det kanske för andra också.

  Avatar

  Jag har också haft tanken på att bli inlagd. Bara för att bli omgändertagen för ett litet tag..

  Men jag blir så orolig för hur det skulle påverka mig i längden. Vem blir jag om jag låter det hända. Vad säger det om mig och vilken stämpel får jag av det. Av mig själv och andra. Kommer jag se det som ett svaghetstecken eller som att jag äntligen bad om hjälp. Kommer det ens hjälpa? Vet inte vad det innebär.. Så antar att jag inte kan få svar på någon av frågorna.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.